BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

BIC styrker sin ergonomi med Therapod Kontorstole

Læs om, hvordan BIC styrker ergonomien på sit Göteborg-kontor ved at vælge Belttons Therapod Kontorstole. BIC deler ud af sin positive erfaring og understreger kontorstolenes enkelhed, og hvordan de har reduceret rygsmerter. Læs om BIC's betroede partnerskab med Beltton og bliv inspireret til at forbedre din egen virksomheds arbejdsmiljø.

BIC valgte kontorstole fra Beltton

BIC er en international koncern kendt for at skabe innovative produkter af høj kvalitet, der gør livet lettere. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1945 og er i dag en global spiller. I dag er BIC et af de mest anerkendte mærker i verden. 

I nutidens hurtigt skiftende arbejdsmiljø har BIC på sit kontor i Göteborg forstået, at der er kommet nye realiteter på kontorer efter pandemien.
 

Lisa Persson- Kunnari , marketingkoordinator hos BIC og en del af Office management, delte indsigten om vigtigheden af ​​ergonomi i deres arbejdsmiljø på kontoret. Hvilket fik BIC til at søge efter nye kontorstole for at understøtte medarbejdernes sundhed og produktivitet. 

BIC valgte kontorstole fra Beltton

Therapod kontorstol gør en forskel for rygproblemer

Vetrospace telefonboks

Beltton har været en pålidelig partner for BIC i lang tid , og efter omhyggelig evaluering og konsultation valgte BIC at investere i ergonomiske kontorstole fra Therapod- serien.

Therapod, kendt for sine avancerede ergonomiske løsninger og individuelt tilpassede indstillinger, passede perfekt til BICs behov og arbejdsmiljø. 

 

For nogle kan det være overvældende med alle Therapod- stolenes funktioner og fordele , men Lisa understreger vigtigheden af ​​Therapod- kontorstolenes lette håndtering og evne til at tilpasse sig individuelle præferencer: 

 
" Therapod er meget nem at bruge, du kan nemt finde knapperne. Den kan hæves og sænkes nemt og stolen kan låses i en fast position og det er nemt at åbne den i svingposition”. 

 
Letheden af ​​disse kontorstole på trods af avancerede indstillinger har vist sig at være særlig gavnlig for deres arbejdsmiljø. I sin forklaring fremhæver hun den dynamiske karakter af deres kontor, hvor faste placeringer nogle gange er tilsidesat, da medarbejderne vælger at flytte tættere på deres kolleger for at skabe et tættere tilhørsforhold.  
 

Dette udtrykker BICs behov for fleksibilitet og individuelle tilpasninger i kontorlokalerne for at muliggøre smidige flytninger og dermed skabe en mere samarbejdsvillig og behagelig arbejdsplads. Lisas historie forstærker fordelene ved Therapod- kontorstolene ved at fremhæve deres praktiske tilpasningsevne, der reagerer på det dynamiske arbejdsklima på BIC's kontorer. 

Therapod gør en forskel for rygproblemer

Lisa deler sin erfaring med deres tidligere kontorstole sammenlignet med de nye Therapod kontorstole fra Beltton .  
 
Lisa har slidskader på ryggen fra tidligere arbejde, og efter at have brugt Therapod kontorstolen oplevede hun en markant forbedring. Den første stol førte til øget ståtid i løbet af dagen og resulterede i ubehag i ryggen. Med den nye kontorstol oplever Lisa reducerede rygsmerter, mindre behov for at stå i samme lang tid og forbedret arbejdskomfort. 

Lisa anbefaler kontorstolen og siger: 

"Disse kontorstole opfylder deres formål, frem for alt kan du sidde godt i denne ergonomiske stol. Det er også nemt at sætte op efter dine behov”

Ved at prioritere ergonomi og investere i Therapod Kontorstole har BIC styrket sine medarbejderes arbejdsmiljø og trivsel. 

BICs erfaring med handel med Beltton

Lisa deler sin positive oplevelse af købsprocessen med Beltton og understreger vigtigheden af ​​den personlige service og gode feedback, hun fik i forbindelse med samhandlen med Beltton . 

BICs erfaring med handel med Beltton
Telefonboks i frokoststuen på Volumental

Vil du også investere i ergonomiske kontorstole?

Ønsker din virksomhed ligesom BIC at forbedre dine ergonomiske forhold og fremme øget trivsel på arbejdspladsen? Kontakt os hos Beltton for rådgivning eller et tilbud og oplev fordelene ved at investere i ergonomiske kontorstole eller andre ergonomiske løsninger, der passer til dine specifikke behov. Du er velkommen til atkontakte os .

 
Udforsk voresKontorstole her. 

Læs flere kundecases her. 

 

Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet

Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet

Stille lokaler i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest

Stille lokaler i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest

Kundesag campus Nyköping

Et livligt mødested - Campus Nyköping

OP Bank skiller sig ud fra konkurrenterne med en unik kundeoplevelse

HNS fødehospital valgte stillestuer fra Vetrospace

Sibbo kommune ønskede at forny sine lokaler med stillerum