Bygningsbelysning

En passende byggepladsbelysning sikrer sikkert arbejde og energieffektiv belysning. Med de rigtige byggepladsarmaturer sparer du både på miljøet og de samlede omkostninger ved dit projekt.

9 GRUNDE TIL AT VÆLGE MBERG OG WORKLITE LED BYGNINGSBELYSNING

100 % STØDSTANDIG

MBerg og Worklite byggepladsarmaturer er bygget til at holde. Armaturerne kan modstå frit fald, kraftige vibrationer og varierende vejrforhold uden skader.

NEMME AT STABLE

Du kan nemt stable, skille ad og transportere armaturerne fra et sted til et andet. Den kompakte størrelse og stabelbare design er perfekt til stabil palle- eller logistikburtransport.

JÆVNT GODT LYS

Lampen giver en effektiv, jævn og skyggefri belysning til alle hjørner af byggepladsen. Lyset blænder ikke øjnene, og du kan nemt hænge lampen fra en krog, som du vil. Den optimale farvetemperatur for lyset er effektiv, men en fryd for øjnene.

VEDLIGEHOLDELSESFRI BYGGEPLADSLAMPE

Den vedligeholdelsesfri lampe kræver ikke dyre lampeudskiftninger, fordi LED-modulet er meget slidstærkt og modstandsdygtigt over for stød og vibrationer. Ved at skifte beskyttelsestasken, der beskytter mod malingssprøjt, har du en byggepladslampe, der er næsten som ny ved projektets afslutning. Du sparer tid, arbejde og penge.

LYS OGSÅ UNDER STRØMFBRYDELSE

Udover MBerg og Worklite 48V byggepladsbelysning bør du også vælge 48V nødbelysning, så din byggeplads forbliver oplyst ved eventuelle strømafbrydelser. Ved strømsvigt skifter nødbelysningen til at bruge batteripakken som strømkilde og lyser automatisk i 30 minutter. Det øger sikkerheden, og arbejdet forløber gnidningsløst på arbejdspladsen.

SKINNER LYST SELV I LAVE TEMPERATURER

De uovertrufne byggepladsarmaturer til krævende forhold fungerer i al slags vejr. Du kan bruge armaturerne sikkert udendørs, selv ved lave temperaturer. Du kan også bruge og oplade armaturer med batteribackup uden bekymringer i kolde temperaturer.

BRANDMØBLERET ARMATUR

I modsætning til halogen og andre konventionelle armaturer, varmer MBerg og Worklite armaturerne ikke op eller leder strøm, selvom de skulle vælte eller falde. Armaturerne er lavet af selvslukkende materiale. På denne måde udgør din belysning aldrig en brandrisiko. Du kan roligt bruge en beskyttelsespose oven på lampen, der beskytter den mod maling og gipssprøjt.

OP TIL 70 % LAVERE ENERGIFORBRUG

Energiforbruget for alle vores byggepladsarmaturer er en brøkdel sammenlignet med traditionelle armaturer. Udover at spare strøm reducerer du også omkostningerne, når du kan vælge mindre ombytninger til byggepladsen og kabler med et mindre tværsnitsareal.

LOKALT PRODUCERET - TILPASSET DET NORDISKE KLIMA

MBerg og Worklite er finske produkter, der sikrer korte leveringsruter. Tilgængeligheden er sikker og hurtig, selv for større ordrer.

LET IDRIFTSÆTNING AF BYGNINGSBYSNING

100 % FINSK OG HØJKVALITET BYGNINGSBYSNING

Spekulerer du stadig på, hvorfor en bygningssted med LED-lyskilde er bedre end andre byggepladsarmaturer? MBERGS® Construction Lighting er baseret på ekspertviden inden for byggepladsbelysning og elektrificering. Vi følte, at der ikke var en enkelt bæredygtig og høj kvalitet belysningsløsning tilgængelig for byggepladser i løbet af 2000'erne, der var specielt designet til at imødekomme byggepladsens behov.

”De fleste af armaturerne gik let i stykker, meget tid med vedligeholdelse og var frem for alt ''energityveri''. Vi ønskede at løse alle belysningsproblemer og behov på byggepladsen i et enkelt træk, hvorfor vi udviklede en helt ny type byggepladsarmaturer baseret på bæredygtig LED-teknologi. "

Armaturerne er resultatet af lange arbejdsdage, krævende udvikling og gamle ærlige tests. Vi var de første til at lancere fuldstændigt vedligeholdelsefri og påvirkningsresistent byggepladsbelysning på markedet, og det har opnået en enorm succes blandt vores voksende kundegrundlag. Nu tilbyder vi vores kunder en sikker og energieffektiv løsning, der holder lang tid og følger dem fra en byggeplads til en anden. Som vores kunde får du også MBERG® og Worklite Armaturer direkte fra os, de originale udviklere og producenter af produkterne.

Langt den bedste lampe vi havde på arbejdet! Fungerer som maler og lysstyrken er væsentligt stærkere end tilsvarende lamper og der er ingen skygger. 5+

Göran A.