Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd
kundcase

Agermax har udskiftet afdækningspap med selvklæbende gulvbeskyttelse

Efter at have brugt Belttons selvklæbende gulvbeskyttelse, har Agermax helt opgivet traditionelle afdækningspap. Efter at have arbejdet med både den hvide og den grå variant fremhæves flere fordele ved gulvbeskyttelsen. Hvilket har resulteret i en væsentlig forbedring af deres arbejdsprocesser og effektivitet.
BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

BIC styrker sin ergonomi med Therapod Kontorstole

Læs om, hvordan BIC styrker ergonomien på sit Göteborg-kontor ved at vælge Belttons Therapod Kontorstole. BIC deler ud af sin positive erfaring og understreger kontorstolenes enkelhed, og hvordan de har reduceret rygsmerter. Læs om BIC's betroede partnerskab med Beltton og bliv inspireret til at forbedre din egen virksomheds arbejdsmiljø.
Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental
telefonbås

Telefonbokser som løsning på det øgede behov for mødelokaler hos Volumental

For at imødekomme det stigende behov for mødelokaler og private rum på kontoret henvendte Volumental sig til Wulff Beltton for at investere i telefonbokser.
Tysta rum i kontorslandskap har stärkt Vi-känslan hos Kommuninvest
Tysta Rum

Telefonboks i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest

Læs om, hvordan vi hjalp Kommuninvest i denne inspirerende kundecase, hvor telefonboks har øget medarbejdernes trivsel og tilhørsforhold. Nu kan Kommuninvests medarbejdere arbejde uforstyrret under deres møder og uden at blive forstyrret af unødig baggrundsstøj.
Kundcase campus nyköping
Campus

Campus Nyköping valgte telefonbokse fra Wulff

Vi hos Wulff Beltton vil gerne vide, hvem vores kunder er og lære dem bedre at kende. Derfor er det også af stor interesse at vide, hvordan deres oplevelse af telefonboksen er, hvordan de kan have forbedret arbejdsmiljøet, og hvordan de har gjort en forskel.
Livingroom Coworking Space valde telefonbås och förbättrade arbetsmiljön
Gustavsberg

Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet

Livingroom Coworking space har skabt en moderne arbejdsplads i Gustavsberg havn, hvor folk trives og føler sig inspirerede. Med et nøje gennemtænkt æstetisk interiør er dette et coworking-rum, der virkelig inspirerer.
INEX Partners, logistikcenter
INEX Partners

INEX Partners, logistikcenter

Oplev, hvordan INEX Partners forbedrer arbejdsmiljøet i sit logistikcenter med stille rum, som skaber behagelige arbejdsrum for personale og lastbilchauffører og øger effektiviteten af ​​godsmodtagelsesprocessen.
OP Bank sticker ut från konkurrenterna med en unik kundupplevelse
OP Bank Finland

OP Bank skiller sig ud fra konkurrenterne med en unik kundeoplevelse

Læs om, hvordan OP Bank i Finland ved hjælp af stillerum ikke kun forbedrede medarbejdernes trivsel, men også skabte en kundeoplevelse, der skiller sig ud fra konkurrenterne.
Ett produktivt kontor i Frankrike
Askia Frankrike

Et produktivt kontor i Frankrig

Læs om hvorfor Askia i Frankrig valgte stillerum fra Vetrospace, og hvordan de bruger stillerum i deres drift.

Vad vi gör?

Vi hjälper till att förbättra arbetsplatser.
Upptäck hur våra innovativa produkter har skapat välmående och produktiva arbetsmiljöer, genom att läsa om våra andra kunders framgångshistorier.
Ta del av deras erfarenheter med oss på Beltton.
Uppkommer det frågor under läsandet får du gärna ta kontakt med oss, gällande våra tysta rum och telefonbås kan du även läsa mer om dem här.