BYGNINGS-EL

Byggeri er en af de vigtigste faktorer, der påvirker en arbejdspladss smidige drift og sikkerhed. I vores udvalg finder du alle de nødvendige løsninger til elektrificering på stedet.

Alle vores produkter er beregnet til hård brug. Brugervenlighed er garanteret gennem enkel installation, lette materialer og energieffektivitet.

Hovedcentraler

“ET BÆREDYGTIGT OG KOMPAKT BYGGEPLADSCENTER ER ET INSTALLATØRS ØNSKE!

Et modulært, tilpasningsdygtigt design og hurtig installation gør hovedkontrolpanelet til det bedste."

5 GRUNDE TIL AT VÆLGE ET TSR ELSITE HOVEDCENTER TIL DIN BYGNING

LANGT LIV

Hovedcentret holder fra en byggeplads til en anden takket være dens robuste ramme. Entreprenørfirmaer og maskinudlejningsfirmaer stoler på vores kompakte børser. Ved at vælge vores central sparer du plads på byggepladsen, fremskynder afbrydelser på grund af vedligeholdelse og forbedrer driften af din byggeplads.

MODULAR KONSTRUKTION

Satemas hovedcenter er modulopbygget. Det betyder, at du kan udskifte komponenter, såsom fatningsmoduler eller sikringsafbrydere, alt efter byggepladsens behov. Modularitet fremskynder også vedligeholdelsesforanstaltninger.

ROBUST OG STABIL KONSTRUKTION

Hovedcentrets robuste bund gør det nemt at løfte enheden med en gaffeltruck og flytte den med en pumpevogn. Oven på basen er der bygget en bæredygtig og solid central, som alligevel fylder lidt. Løfteløkkerne på betjeningspanelet gør det muligt at løfte det med kran. Udskiftningerne er lavet af enten søaluminium eller varmgalvaniseret stål.

HURTIG TILGÆNGELIGHED

Centralen fremstilles i nærheden, dvs. i Finland og i vores nabolande. Vi lagerfører løbende en bred vifte af forskellige hovedcentre i hovedstadsregionen og i Turku.

INSTALLATØRENS FØRSTEVALG

Vi hører ofte fra installatører, at hvis de havde et valg, ville de altid vælge Satemas central. Praktisk montering, gennemtænkte detaljer og materialer af høj kvalitet gør vores hovedcentre til installatørernes førstevalg.

Bygningscentraler

SE HVORDAN BYGGCENTRAL TSR-HUB32 VIRKER