Lej eller leas kontormøbler, luftrensere, dokumentmakulatorer og byggeprodukter

Vil du ikke binde kapital og i stedet leje eller lease vores produkter?

Vi tilbyder fordelagtig leasing og leje på alle produkter. Du kan nemt leje et eller flere produkter fra 12 til 72 måneder.

Sådan fungerer det

Så nemt er det at komme i gang med udlejning & leasing

Vælg, brug, opgrader, returner eller behold!

Välj produkter - telefonbås space s

Trin 1

Vælg produkter

Se vores sortiment og noter hvad du er interesseret i.

Vil du have produktet fuldt installeret? Hos os kan du få alle produkter indbygget, pakket ud og installeret, så du straks kan tage produktet i brug.

Välj finansieringsform - en man som skriver på ipad avtal

trin 2

Vælg finansieringsform

Hvad passer dig bedst, et lejemål, leje eller funktionsleje?

Vi hjælper dig hele vejen og kan diskutere, hvad der passer dig bedst. Vi aftaler også en passende kontraktperiode, som afgør, hvad den månedlige omkostning bliver.

Kontakt os for at finde ud af, hvad der passer dig bedst.

Använd dina nya produkter - man som står på en ståmatta framför sitt höj och sänkbara skrivbord

Trin 3

Brug dine nye produkter

Kort efter du har underskrevet aftalen, sendes dine produkter ud til dig og eventuel installation udføres, hvorefter du kan tage produktet i brug.

Uppgradera, lämna tillbaka eller behåll - kontorsstol höganäs

Trin 4

Opgrader, returner eller behold.

Ved udløbet af kontraktperioden kan du vælge at fortsætte som normalt, opgradere til en ny model, returnere udstyret eller beholde det til så lavt som 10 % af værdien.

Lær forskellen hos Rent & Leasing

Det kan være let at forveksle, hvad husleje og lejemål betyder. Der er også noget, der hedder funktionel leje. Det gennemgår vi ganske enkelt nedenfor.

Leje

Husleje er vores mest almindelige finansieringsløsning. Den kan bruges til næsten alle typer objekter, men er især gavnlig til udstyr, hvor den tekniske udvikling er hurtig, eller til genstande, der løbende skal udskiftes eller opgraderes.

Hira er velegnet til produkter, der allerede er forældede efter et par år og skal udskiftes.

Udlejning giver dig mulighed for regelmæssigt at opgradere dit udstyr med praktisk talt ingen ændring i månedlige omkostninger - og holder dig på forkant med den nyeste teknologi, mens du holder dine udgifter nemme at budgettere med.

Fleksibel løsning

Skulle der opstå nye behov tidligere end planlagt i lejeperioden, er det muligt at udskifte og opgradere udstyret. Udlejning er derfor en fleksibel løsning, der hjælper dig til altid at være på forkant med nutidens rivende teknologiske udvikling.

Ønsker du at beholde det samme udstyr længere end oprindeligt planlagt, kan aftalen forlænges. Ellers er det muligt både at returnere udstyret og købe det separat til markedspris ved aftalens udløb

Leasing

Leasing er for mange kendt som et begreb, måske først og fremmest knyttet til personbiler. Vi sælger ikke personbiler, men der er mange andre produktgrupper, der passer perfekt til denne finansieringsform.

Leasing er en finansieringsløsning, der egner sig bedst til udstyr med lang levetid, hvor opgraderingen sker med lange intervaller - og hvor du som kunde højst sandsynligt ønsker at beholde udstyret efter kontraktperiodens udløb.

Det er en god løsning for kunder, der står over for investeringer, men gerne vil undgå at binde hele deres kapital i dyre maskiner.

Afdragsforskelle

Leasing sidestilles ofte med en afdragsordning, men der er væsentlige forskelle. Lejeobjektet er finansieringsselskabets ejendom i aftalens varighed og skal derfor ikke bogføres som et aktiv. Leasingafgiften regnes i stedet som en driftsomkostning og er dermed 100 procent fradragsberettiget i virksomhedens resultater.

Når kontraktperioden er udløbet, kan du købe udstyret til den forudbestemte restværdi, udpege en anden køber eller lade kontrakten løbe med forlængelse.

Funktionel leje

En fleksibel løsning til kunder, der bare gerne vil have alt til at fungere.

Ligesom navnet antyder, er denne finansieringsløsning perfekt i tilfælde, hvor du har brug for mere end blot et rent produkt, men hellere opfylde en funktion.

Hvor tilbuddet også omfatter en eller anden form for løbende service, licenser eller andre tilknyttede tjenester.

Funktionsleje er således ligesom en normal leje, men hvor service og/eller andre relaterede ydelser er pakket i én og samme aftale.

Alt i en

En almindelig anvendelse er inden for luftrensning, hvor kunden ofte har brug for både hardware, filterskift og en tilhørende support/serviceaftale.

Kunden får alt dette samlet i en aftale og kan betale en fast månedlig pris for den funktion, du ønsker – i dette tilfælde en fungerende god luftkvalitet.

Dokumentmakulatorer og papgenbrugere er andre almindelige eksempler, hvor mange af vores kunder vælger funktionelle udlejningsløsninger.

Samme arrangement kan naturligvis også anvendes på mange andre produktområder.

Få et tilbud på Leasing & Leje

Udfyld formularen nedenfor og få svar snarest!