Bli en del av WULFF

Vi är ett anrikt försäljningsbolag som startades redan 1890 i Helsingfors, då som en kontorsfackhandel. Vi i Sverige startade upp Wulff Beltton 1993 och driver framgångsrikt försäljning av ergonomi och byggprodukter till tusentals kunder runt om i Sverige, Norge och Danmark via webb, telefon och direktförsäljning.

Jobansøgning

Kul att du är intresserad av en karriär på Wulff Beltton!

Just nu har vi ingen annons ute. Følge efter WULFF Belltons sociala mediekanaler. Vi publicerar även information om lediga tjänster i dem.

Vi söker ständigt efter grymma säljare runtom i Norden.

Du kan lämna in en öppen ansökan och berätta vilken typ av uppdrag du är intresserad av. Vi behåller din ansökan i 6 månader och vi kontaktar dig när det kan finnas ett jobb för just dig.

Just nu söker vi

DIGITAL MARKNADSFÖRING / Google Ads-specialist

Har du erfarenheter av digital marknadsföring och SEM-arbete? Vill du arbeta i den roll där du får gå på djupet med dina arbetsuppgifter samtidigt som du har direktkontakt med WULFF's kunder? På Wulff Beltton erbjuds du en utvecklande och innovativ roll där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas inom företaget.

Om företaget

Wulff Beltton AB har været i Sverige i mere end 25 år. Vi er en del af en gruppe, der blev grundlagt allerede i 1890, så vi har solid erfaring med salg. Vi markedsfører ergonomiske produkter, dokumentmakker og byggerrelaterede produkter. Inden for gruppen forventer vi en omsætning omkring 1,2 milliarder i 2022. Med en stor gruppe er der også gode muligheder for at foretage store skridt i hans karriere. Vi har vores hovedkontor og lager i Nyköping, 10 km syd for Stockholm. Vil læse mere om os, Klik her

Opgaver

Du vil være en del af et lille team på 2, der tager sig af alt omkring WULFF Belttons webshop, der i øjeblikket er rettet mod Sverige, Norge og Danmark.

I rollen som SEM -specialist er du ansvarlig for at drive trafik gennem digital marketing og optimere kampagner, du arbejder med automatiserede reklameløsninger på Google. Dine vigtigste opgaver inkluderer konfiguration af søgning, shopping og display -kampagner i Google -annoncer, startende annoncekampagner i samråd med dit team. Vi vil gerne se, at du kan tage andre opgaver, da du kan gavne salget i vores online butik. Dette kan være markedsføring gennem sociale medier, opdatering og placering af nye produkter.

Uddannelse, oplevelser og personlige egenskaber

• Mindst 2 års tidligere arbejdserfaring i SEM, har du således oparbejdet meget god viden og forståelse af de primære værktøjer Google ADS og Google Analytics

• Meget positiv, hvis du også besidder viden inden for TAG Manager og søgningskonsol

• Har erfaring med online reklame og PPC -kampagner

• Du har analytiske færdigheder knyttet til SEM -arbejde

• God viden om svensk og engelsk

For at trives i rollen ser vi, at du er fleksibel og har evnen til at tilpasse sig, hvad situationen kræver. Du er nysgerrig og frygtløs for nye udfordringer og er motiveret af at køre gode resultater knyttet til reklamekampagner. Desuden er du kommunikativ og nyder i kontakt med kolleger og kunder. Da det er velkomment at tage initiativet og foreslå ideer, er vi glade for at se, at du er initiativ og drevet i at se forskellige løsninger. I denne rolle arbejder du med et lille team, der har opgaven med skala og skubbe salg gennem vores online butik. Det er af stor betydning, at du nyder at arbejde sammen både i dit team og med andre afdelinger.

Andre oplysninger

Start: Umiddelbar eller efter arrangement

Beskæftigelsesformular: levering af 6 måneder med mulighed for permanent ansættelse

Omfang: fuld tid

Placering: Nyköping

Fjernstatus: hybrid fjernbetjening

Løn: efter aftale

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.