telefonbås i öppet kontor
telefonbås

Hvorfor have en telefonboks?

Det er efterhånden sjældent at have et kontor for sig selv, og åbne kontorlandskaber er mere almindelige i dag. Ulemper ved åbne kontorlandskaber er baggrundsstøj og telefonopkald, der distraherer dig fra dine arbejdsopgaver, derfor er telefonbokse løsningen.
Kontorsstol Guide
guide

Kontorstolevejledning

Vores kontorstole er udvalgt, så alle kan sidde behageligt i løbet af en arbejdsdag. Uanset hvor længe du sidder om dagen, har vi en stol til dig. Her er forskellige siddetider forklaret i enkelthed sammen med et eksempel på en passende stol.
arbetsplats
Ergonomi

10 trin til en ergonomisk arbejdsplads

Lad os guide dig til, hvordan du får de bedste forhold på din arbejdsplads. Hvilke ergonomiske hjælpemidler har du i dag, og hvilke mangler du? Vi forklarer også, hvorfor du skal have dem.
Balansstol aeris swopper
Aeris

Hvorfor Balansstolen Aeris Swopper revolutionerer din siddestilling

Deres 3D-teknologi har samme effekt på os som en afslappet gåtur. Musklerne er i konstant spænding uden nogen ekstra indsats. Dette bidrager til en bedre livskvalitet og mere energi, mindre træthed og udmattelse.
Köpguide för Dokumentförstörare
Dokumentförstörare

Købsvejledning til makuleringsmaskiner

Der findes mange dokumentmakulatorer på markedet med tilhørende forskellige sikkerhedsklasser. Hvilket kan gøre dig træt af at søge, før du overhovedet går i gang. Lad os forklare, hvad forskellen mellem sikkerhedsklasserne er.
jetson
Ergonomi

3 innovative teknologier i vores nye Jetson telefonboks

Disse telefonkiosker har haft 3 fokusområder i fremstillingen: innovation, bæredygtighed og brugeren. Nu tænker du måske, at det lyder som en masse marketing-bullshit, men vi vil nu komme ind på årsagerne til, hvorfor dette er sandt.
ont i ryggen vid vanligt skrivbord
Ergonomi

Har du et stillesiddende job?

7 Sundhedsmæssige fordele ved et justerbart skrivebord og et godt alternativ er at købe et Ergofunk smart skrivebord - miljøvenligt og af god kvalitet.
höganäs stolar
arbetsmiljö

Indret kontoret for bedre velvære

Kontormiljøet er en af ​​de vigtigste faktorer for, at du kan være produktiv på arbejdet og have det godt. Det er vigtigt at stoppe op i hverdagen og reflektere. Analyser din arbejdsplads og stil dig selv følgende spørgsmål...
ren luft
luftrenare

Hvorfor ventilation ikke erstatter luftrensere

Læs om, hvordan ventilationen er begrænset, og hvorfor luftrensere fungerer som et supplement. Få også tips til hvordan og hvor du skal placere din luftrenser.