höganäs stolar
arbetsmiljö

Indret kontoret for bedre velvære

Kontormiljøet er en af ​​de vigtigste faktorer for, at du kan være produktiv på arbejdet og have det godt. Det er vigtigt at stoppe op i hverdagen og reflektere. Analyser din arbejdsplads og stil dig selv følgende spørgsmål...
upplyst byggarbetsplats
Arbetsbelysning

Belys byggepladsen i efteråret

Efterårsmørket sniger sig ind og det er vigtigt at være forberedt med den rette belysning. Men hvorfor er det vigtigt at have en oplyst arbejdsplads og hvad siger loven. Derudover er der mange forskellige muligheder for bygningsbelysning, her er en kort og præcis præsentation af Wulff Belttons sortiment.
telefonbås och tyst rum
arbetsmiljö

Øget fokus i rolige omgivelser

Hvad er støj, hvilke sundhedseffekter har det på os, og hvad kan du gøre for at mindske støjen? I dette indlæg besvarer vi disse spørgsmål og tilbyder forskellige løsninger for at kunne minimere støj på din arbejdsplads. Stille værelser præsenteres og er en perfekt lydisoleringsløsning for dem, der ønsker at arbejde i fred og ro.

Vad vi gör?

Vi hjälper till att förbättra arbetsplatser.
Upptäck hur våra innovativa produkter har skapat välmående och produktiva arbetsmiljöer, genom att läsa om våra andra kunders framgångshistorier.
Ta del av deras erfarenheter med oss på Beltton.
Uppkommer det frågor under läsandet får du gärna ta kontakt med oss, gällande våra tysta rum och telefonbås kan du även läsa mer om dem här.