Kontorsstolar och kreativitet: Hur bekvämlighet främjar innovativa tankar
kontorsstol

Kontorstole og kreativitet: Hvordan komfort fremmer innovativ tankegang

Afslører hemmeligheden bag, hvordan den rigtige kontorstol kan blive en nøgle til at frigøre dit kreative potentiale.
Den ultimata guiden för att hitta den bästa kontorsstolen för tyngre
kontorsstol

Den ultimative guide til at finde den bedste kontorstol til tungere

Find den rigtige kontorstol til tungere - Den forkerte kontorstol kan give rygsmerter, nakkesmerter og øget træthed, så det er vigtigt at finde en stol, der er ergonomisk designet, støttende og behagelig til at sidde i længere tid. Vigtige funktioner at kigge efter i en kontorstol til tungere mennesker inkluderer vægtkapacitet, sædestørrelse, justerbarhed og holdbarhed. Endelig lister artiklen nogle af de bedste kontorstole på markedet til tungere vægt.
Så väljer du rätt kontorsstol för att undvika ryggproblem
Ergonomi

Sådan vælger du den rigtige kontorstol for at undgå rygproblemer

I denne artikel vil vi diskutere vigtigheden af ​​at have en ergonomisk kontorstol for at undgå rygproblemer. Vi vil se på forskellige funktioner, du skal kigge efter, når du vælger en stol, og vi vil også se på nogle af de mest populære ergonomiske kontorstole på markedet i dag, herunder Wulff, Therapod, Höganäs, Backapp og Aeris.
Ergonomisk kontorsstol: Vad är det och varför behöver du en?
kontorsstol

Ergonomisk kontorstol: Hvad er det, og hvorfor har du brug for en?

En ergonomisk kontorstol er skabt til at kunne justeres efter dine egne behov og er til dig, der ikke ønsker, at kroppen skal påvirkes af længerevarende statisk siddestilling.
Kontorsstol guide
guide

Kontorstole guide

Vores kontorstole er udvalgt, så alle kan sidde behageligt i løbet af en arbejdsdag. Uanset hvor længe du sidder, har vi en stol til dig. Læs denne guide for at se, hvilken der passer dig bedst.

Vad vi gör?

Vi hjälper till att förbättra arbetsplatser.
Upptäck hur våra innovativa produkter har skapat välmående och produktiva arbetsmiljöer, genom att läsa om våra andra kunders framgångshistorier.
Ta del av deras erfarenheter med oss på Beltton.
Uppkommer det frågor under läsandet får du gärna ta kontakt med oss, gällande våra tysta rum och telefonbås kan du även läsa mer om dem här.