Korttidshyra Tysta rum för Event och Mässor
hyra telefonbås

Korttidsleje af mødebokse til events og messer

Vi kan nu tilbyde korttidsudlejning af vores mødebokse gennem vores partnere. Skab et privat rum til samtaler, præsentationer og møder ved events og messer. Kontakt os i dag for korttidsleje.
Utforska Vetrospace's tysta rum för en effektiv och välmående arbetsplats
Tysta Rum

Gå på opdagelse i Vetrospaces telefonboks for en effektiv og velvære arbejdsplads

Ved hjælp af telefonboks kan du skabe et miljø, hvor stilhed fremmer produktivitet og trivsel for alle på arbejdspladsen. Lad os introducere Vetrospace, som er den nyeste produktlinje i vores telefonboks og telefonboksserie .
Tysta Rum i Kontorslandskap för Ökad Produktivitet och Trivsel
Kontorslandskap

Stille rum i et kontorlandskab for øget produktivitet og velvære

Åbne kontorlokaler bliver stadig mere populære, så behovet for stille rum for koncentration og produktivitet er vigtigere end nogensinde. Med en stigende mængde mennesker, der deler samme arbejdsplads, bliver det stadig sværere at finde fred og ro til at fokusere på arbejdsopgaver. Stille rum skaber en effektiv løsning, der sikrer, at alle medarbejdere har mulighed for at arbejde uforstyrret og opnå højere produktivitet og trivsel på arbejdspladsen.
Varför ha ett Telefonbås?
telefonbås

Hvorfor have en telefonboks?

Ved at få telefonbokse skaber det muligheder for en mere rolig arbejdsplads og giver plads til at kunne komme væk. Det giver forudsætningerne for uforstyrret at kunne tage imod telefonopkald eller digitale møder. Derudover forstyrrer du ikke resten af ​​dine kollegaer.
jetson
Ergonomi

3 innovative teknologier i vores nye Jetson telefonboks

Disse telefonkiosker har haft 3 fokusområder i fremstillingen: innovation, bæredygtighed og brugeren. Nu tænker du måske, at det lyder som en masse marketing-bullshit, men vi vil nu komme ind på årsagerne til, hvorfor dette er sandt.
telefonbås och tyst rum
arbetsmiljö

Øget fokus i rolige omgivelser

Hvad er støj, hvilke sundhedseffekter har det på os, og hvad kan du gøre for at mindske støjen? I dette indlæg besvarer vi disse spørgsmål og tilbyder forskellige løsninger for at kunne minimere støj på din arbejdsplads. Stille værelser præsenteres og er en perfekt lydisoleringsløsning for dem, der ønsker at arbejde i fred og ro.

Vad vi gör?

Vi hjälper till att förbättra arbetsplatser.
Upptäck hur våra innovativa produkter har skapat välmående och produktiva arbetsmiljöer, genom att läsa om våra andra kunders framgångshistorier.
Ta del av deras erfarenheter med oss på Beltton.
Uppkommer det frågor under läsandet får du gärna ta kontakt med oss, gällande våra tysta rum och telefonbås kan du även läsa mer om dem här.