Höj din arbetsplats med höj och sänkbara skrivbord - Utforska vårt sortiment nu!

Løft din arbejdsplads med Hæve sænkebord

Læs om fordelene ved hæve sænkebord, udforsk vores sortiment og bliv inspireret til at skabe et arbejdsmiljø, der giver dig de optimale forhold.

Introduktion

 • En ergonomisk arbejdsplads er afgørende for både sundhed og produktivitet, ved at investere i justerbare skriveborde kan du skabe et arbejdsmiljø, der er tilpasset individuelle behov.
Fordelene ved Hæve sænkebord
 • En kort oversigt over hæve sænkebord og deres fordele.
 • Betydningen af ​​ergonomiske arbejdspladser

Udforsk vores udvalg af justerbare skriveborde

 • Wulff
 • Ophøje
 • Easydesk Pro
 • Ergofunk smart
Sådan vælger du den rigtige
 • Tilpasningsmuligheder
 • Kapacitet og stabilitet
 • Størrelse og areal
 • Ergonomiske tilføjelser
Pleje og vedligeholdelse
 • Rengør skrivebordet regelmæssigt
 • Brug aldrig skrivebordet som støtte ud over den maksimale kapacitet til vægt eller skarpe genstande
Tips til brug af dit Hæve sænkebord
 • Varier din arbejdsstilling
 • Test højdeindstillingerne
 • Brug en ergonomisk kontorstol
 • Hold pauser og stræk
 • Organiser og tilpas din arbejdsstation
Konklusion
 • Hæve- og sænkbare skriveborde giver en række fordele for arbejdsmiljøet og brugerens sundhed, som du kan få glæde af i lang tid fremover.
 • For at få mest muligt ud af dit justerbare skrivebord, er det vigtigt at inkorporere andre ergonomiske principper.

 

Introduktion

Inden for ergonomiske arbejdspladser er en vigtig del hæve skriveborde, som er afgørende for både sundhed og produktivitet. Ved at investere i et hæveligt skrivebord kan du skabe et arbejdsmiljø, der er tilpasset dine individuelle behov. Læs videre for at opdage de forskellige fordele ved disse skriveborde og nogle af de bedst sælgende modeller i vores sortiment.

 

Fordelene ved Hæve sænkebord

Fordelene ved hævede og sænkbare skriveborde

At kunne justere højden på dit skrivebord kan gøre en stor forskel for dit helbred og dit velvære i løbet af arbejdsdagen. Her er nogle af fordelene ved justerbare skriveborde:

 1. Tilpasning til forskellige brugere og præferencer.
  Alle har forskellige kropstyper og behov, og ved at have et justerbart skrivebord kan du nemt tilpasse arbejdsstationen til din unikke kropshøjde og arbejdsstilling. Uanset om du foretrækker at sidde eller stå i løbet af arbejdsdagen, kan du nemt justere højden på skrivebordet for at finde den mest behagelige og ergonomiske stilling for dig.

 2. Forbedret kropsholdning og reduceret belastning af ryg og nakke.
  At sidde stille i samme stilling i længere tid kan føre til dårlig kropsholdning og muskelspændinger. Ved at inkludere ståtid i din arbejdsdag kan du mindske belastningen af ​​din ryg, nakke og skuldre. Et højdejusterbart skrivebord gør det nemt at skifte mellem siddende og stående arbejdsstillinger for at undgå at sidde stille og bevare en god holdning.

 3. Mulighed for at variere mellem siddende og stående arbejdsstilling.
  At have mulighed for at variere mellem siddende og stående i løbet af arbejdsdagen har vist sig at være gavnligt for både sundhed og produktivitet. Stående arbejde kan øge blodcirkulationen, forbedre energiniveauet og fremme bedre fokus og koncentration. Ved nemt at justere højden på skrivebordet kan du skabe et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du til enhver tid kan vælge den arbejdsstilling, der passer dig bedst

Udforsk vores udvalg af Hæve sænkebord

Nu hvor du har lært om fordelene, er det tid til at udforske udvalget af justerbare skriveborde! Det er muligt at vælge mellem en bred vifte af justerbare skriveborde af høj kvalitet, der passer til alle budgetter og arbejdsmiljøer.

Oplev nogle af de mest populære desktop-serier nedenfor:

 

1. Helt svenskfremstillet hæve sænkebord fra Wulff.

wulf skrivebord

Wulff-serien er udviklet til at give markedet det bedste til en uovertruffen pris. Den er lavet i høj kvalitet med hele 7 års garanti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed omkring dit køb.

Wulff er lokalt produceret i Sverige, men har stadig en konkurrencedygtig pris, hvilket gør den unik. Den to-motorede mekanisme gør dig i stand til jævnt og stabilt at hæve og sænke bordet ved hjælp af en knap på displayet.


2. Elevate

hæve firkantet mad- og mødebord

Elevate square har et utrolig flot og moderne design. Disse konferenceborde er perfekte til kontorer, der ønsker en mere hjemlig stemning, men også fungerer godt derhjemme for dem, der bekymrer sig om deres ergonomi og ønsker funktionen at kunne stå eller sidde - men ikke har plads til både et spisebord og et skrivebord.

Disse justerbare borde tilbyder en generøs overflade at udnytte og er lige så behagelige at sidde ved som et skrivebord, men kan også bruges som spisebord eller konferencebord, hvilket gør det meget alsidigt til at passe til flere miljøer.


3. EasyDesk Pro

easydesk pro lille justerbart skrivebord

Lille justerbart skrivebord er perfekt til den minimalistiske, kompakte arbejdsplads. Dens kompakte størrelse gør den nem at placere i mindre rum derhjemme eller i mindre arbejdsmiljøer. Bordhøjden kan justeres fra 72-120cm, hvilket betyder, at den kan bruges både siddende og stående.


5. Ergofunk smart

hjørne skrivebord

Ergofunk Smart er en premium serie til dem, der ønsker den højest mulige kvalitet til deres hjørneborde. De tilbyder 2 motorer, hvilket gør den robust og stabil.

Et hjørneskrivebord er en effektiv løsning til at udnytte rummets plads mere effektivt, uanset om det er derhjemme eller på arbejdspladsen. Disse modeller skiller sig ud fra resten ved, at de tilbyder væsentligt større overflader og er perfekte til dem, der har brug for plads til at organisere struktureret og udnytte enhver afkroge i et rum. Vælg mellem 160 cm til 180 cm bredde og fås både i højre eller venstre hjørne i forskellige varierende dybder.

Hvis et hjørnebord ikke egner sig, er der flere lige brædder mellem størrelserne 120 cm - 200 cm i samme serie.

 

Sådan vælger du den rette

At vælge det rigtige højdejusterbare skrivebord er nøglen til at skabe et behageligt og ergonomisk arbejdsmiljø. Her er nogle retningslinjer og faktorer, du skal overveje, når du vælger et justerbart skrivebord:

 1. Tilpasning: Sørg for, at skrivebordet har nok tilpasningsmuligheder til at passe til dine specifikke behov. Den skal kunne justeres i højden for at muliggøre både siddende og stående arbejdsstillinger. Nogle modeller tilbyder også vippefunktioner til at justere vinklen på bordpladen.

 2. Kapacitet og stabilitet: Sørg for, at skrivebordet har tilstrækkelig kapacitet til at understøtte dit udstyr og arbejdsmaterialer. Den skal være stabil nok til ikke at vippe eller vakle, mens du arbejder på den. Du kan også overveje at vælge et skrivebord med forstærket konstruktion, hvis du har tunge eller usædvanlige opgaver.

 3. Størrelse og overflade: Overvej den ledige plads på din arbejdsplads og vælg først og fremmest et skrivebord, der passer til det.

  Skrivebordets dimensioner skal være tilstrækkelige til at rumme din computer, skærm, tastatur og andre arbejdsredskaber. Husk også at have plads nok til at bevæge sig frit, når du skifter position.

 4. Ergonomiske tilføjelser: Nogle hæve sænkebord kan leveres med ekstra ergonomisk tilbehør såsom brugerhukommelsesfunktion eller kabelopbevaring, for at forbedre din arbejdsstilling og organisering af arbejdspladsen. Undersøg, hvilke muligheder der er tilgængelige, og vurder, om de ville være gavnlige for dine behov i løbet af din arbejdsdag.

Sådan vælger du det rigtige justerbare skrivebord

Når du skal vælge et højdejusterbart skrivebord, er der også nogle tips til at finde den perfekte løsning til forskellige arbejdspladser:

 1. Hjemmekontor: Hvis du har et hjemmekontor, så overvej størrelsen og stilen på skrivebordet, så det passer til dit hjemmemiljø. Du kan også overveje en bærbar eller sammenklappelig model, hvis du har brug for fleksibilitet og mulighed for nemt at flytte eller pakke skrivebordet væk, når det ikke er i brug.

 2. Kontorlandskab: Til arbejdspladser med åbne kontorlandskaber er et højdejusterbart skrivebord ideelt, fordi det kan tilpasses individuelle præferencer og arbejdsstillinger. Overvej støjniveauet, når du justerer skrivebordet, og vælg en model, der er støjsvag og ikke forstyrrer kollegerne.

 3. Kreative og delte arbejdsområder: I kreative og fælles arbejdsmiljøer kan et højdejusterbart skrivebord fremme samarbejde og fleksibilitet. Overvej at vælge et skrivebord med flere brugerprofiler også kendt som hukommelsesfunktion og hurtige indstillinger. Til nem justering og brug af flere personer på samme skrivebord.

Overvej disse retningslinjer og faktorer samt dine specifikke arbejdsbehov for at finde det perfekte justerbare skrivebord til din arbejdsplads. Husk at konsultere en ekspert eller kontakt Wulff Beltton for gyderligere råd og vejledning i dit valg.

 

Pleje og vedligeholdelse

Pleje og vedligeholdelse af justerbare skriveborde

Som med ethvert møbel er det vigtigt at passe og vedligeholde dit foldebord for at sikre, at det altid er i top stand. Her er nogle nyttige tips til at holde dit skrivebord rent og i god stand:

 • Rengør skrivebordet regelmæssigt med en fugtig klud for at fjerne snavs og støv. Brug ikke stærke rengøringsmidler som nødder, citroner eller eddike.

 • Brug aldrig skrivebordet som støtte til tungere genstande over den maksimale kapacitet eller skarpe genstande, da dette kan forårsage skade på overfladen eller mekanismen.

Sørg for at følge producentens instruktioner for at samle og justere dit skrivebord korrekt. Det er vigtigt ikke at overbelaste mekanismen og at tilpasse vægten af ​​skrivebordet til den anbefalede vægtkapacitet.

 

Tips til brug af et hæve sænkebord

Nu hvor du har investeret i et hæve sænkebord, er der nogle nyttige tips, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit arbejdsområde.

Tips til brug af dit justerbare skrivebord

 1. Varier din arbejdsstilling
  Et af hovedformålene med den højdejusterbare funktion er, at du kan skifte mellem at stå og sidde i løbet af arbejdsdagen. Pas på ikke at stå eller sidde for længe i stræk. Prøv at skifte stilling hver time eller deromkring for at mindske risikoen for stivhed og ubehag.

 2. Test forskellige højdeindstillinger
  Eksperimenter med forskellige højder for at finde den position, der passer dig bedst. En generel retningslinje er at have albuerne i en 90 graders vinkel og skærmen i øjenhøjde, når du sidder ved dit skrivebord. Når du står, skal højden være sådan, at du kan arbejde behageligt med ret ryg og bøjede albuer.

 3. Brug en ergonomisk kontorstol
  For at få mest muligt ud af dit justerbare skrivebord er det lige så vigtigt at have en ergonomisk tilpasset kontorstol. En god kontorstol med ryg- og nakkestøtte kan hjælpe med at reducere belastningen af ​​kroppen og forbedre din arbejdsstilling generelt.

 4. Hold pauser og stræk
  Selvom du har et løftebord, er det stadig vigtigt at holde korte pauser og strække ud regelmæssigt. Rejs dig op, gå rundt og lav nogle enkle strækøvelser for at reducere spændinger og bevare energien hele dagen.

 5. Organiser og tilpas din arbejdsstation
  Sørg for at have dine sædvanlige arbejdsredskaber, såsom tastatur, mus og skrivebordsbaggrund, tilgængelige og inden for rækkevidde. Tilpas din arbejdsstation efter dine behov og præferencer for at skabe et behageligt og produktivt arbejdsmiljø.

Ved at følge disse tips og bruge dit justerbare skrivebord korrekt, kan du forbedre din arbejdsstilling, øge produktiviteten og reducere risikoen for fysiske problemer relateret til stillesiddende arbejde.

 

Konklusion

Hæve sænkebord giver en række fordele for arbejdsmiljøet og brugerens sundhed. Ved at kunne veksle mellem at stå og sidde i løbet af arbejdsdagen kan du undgå de negative effekter af at være stillesiddende i længere perioder. Derudover kan et højdejusterbart skrivebord tilpasses din personlige arbejdsstilling, hvilket er med til at mindske belastningen af ​​kroppen og forbedre din ergonomi.

I dette blogindlæg har vi også præsenteret nogle af de justerbare skriveborde, som Wulff Beltton tilbyder, og som passer til forskellige behov og arbejdsmiljøer samt hjemmekontoret. Disse borde er ikke kun funktionelle, men også høj kvalitet og holdbare.

For at få mest muligt ud af dit skrivebord, er det vigtigt at inkorporere andre ergonomiske principper, såsom at bruge en ergonomisk kontorstol og tage regelmæssige pauser for at strække og bevæge din krop. Ved at skabe et ergonomisk arbejdsmiljø kan du forbedre din produktivitet og dit velvære og samtidig reducere risikoen for arbejdsrelaterede belastningsskader.

Afslutningsvis er justerbare skriveborde en investering i dit helbred og dit velvære på arbejdspladsen. Ved at bruge den korrekt, variere din arbejdsstilling og passe på den gennem regelmæssig rengøring og vedligeholdelse, kan du drage fordel af alle dens fordele i lang tid fremover.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores sortiment, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at finde det rigtige justerbare skrivebord til at forbedre din arbejdsplads!