30 Dages Tilfreds Kunde-Garanti

Vi ønsker, at du som kunde har mulighed for at undersøge de produkter, du har købt hos os. Derfor giver vi dig en 30-dages kundetilfredshedsgaranti. Hvis du har til hensigt at bruge garantien, vil vi gerne have, at du giver os besked hurtigst muligt, dog senest inden for 30 dage efter modtagelse af produktet. For at vi kan godkende din returnering i overensstemmelse med kundetilfredshedsgarantien, skal visse kriterier være opfyldt.

Tilfreds kundegarantien gælder kun ved køb gennem netbutikken.

Fortrydelsesretten gælder ikke for visse produkter:

  • Made-to-order produkter.
  • Specialdesignede produkter, såsom stole med en anden farve end sort eller produkter, der ikke er en del af vores faste sortiment.
  • Varer, der på grund af deres beskaffenhed ikke kan tages retur, eller som hurtigt kan forringes eller blive for gamle.
  • Made-to-order varer, store dokumentmakulatorer, lysmaster og produkter, der koster over 15.000 DKK

For B2B gælder åbent køb for ordrer på op til tre ens produkter. Hvis du er interesseret i større ordrer, anbefaler vi, at du bestiller en prøve og test inden du bestiller større mængder.

Såfremt varen bliver undersøgt mere, end der anses for tilstrækkelig og/eller er beskadiget, har vi ret til at foretage en værdiforringelse på op til 100 %. Alt muligt tilbehør, brugsanvisninger osv. skal følge med returen. Husk at pakke varen godt ind – da du selv står for returfragten til os. Den originale emballage er altid den bedste beskyttelse. Hav ikke tape eller andet, der ødelægger den originale emballage, som skal pakkes i en yderkarton, når den sendes til os.

Kontakt support@beltton.se for mere information. Kreditering eller tilbagebetaling sker normalt inden for 10 bankdage efter godkendt returnering. Når du vælger at bruge kundetilfredshedsgarantien, er du som kunde ansvarlig for fragten til dig som kunde og tilbage til Wulff Beltton, denne kan købes hos os. Bemærk venligst, at vi ikke kan afhente pakker fra agenter eller med anbefalet post. Vi accepterer kun returneringer, der sendes med erhvervspakker som anvist af vores serviceafdeling.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os her, så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan.