Korttidshyra Tysta rum för Event och Mässor

Korttidsleje af mødebokse til events og messer

Vi kan nu tilbyde korttidsudlejning af vores mødebokse gennem vores partnere. Skab et privat rum til samtaler, præsentationer og møder ved events og messer. Kontakt os i dag for korttidsleje.

Har du brug for private rum til dit næste arrangement?

Oplev vores telefonbokse og mødebokse, som du kan korttidsleje til dit næste arrangement gennem vores partnere.

Gennem vores partnere kan du nu leje vores telefonbokse og mødebokse i en kort periode.

Skab et afsondret og behageligt miljø til mere effektive samtaler, præsentationer og møder, der kan afholdes under et arrangement.

Bemærk venligst, at dette gælder for virksomheder i eventbranchen.


Skab eventmiljøer med mødebokse

Leder du efter den ultimative måde at tage dit event til det næste niveau? Stop med at lede! Vores stillerum og telefonbokse er den løsning, du har ledt efter.


Hvorfor vælge Belttons serie af mødebokse?

🌐 Fleksibel udlejning

Uanset om du har brug for korttidsleje eller længere perioder, har vi fleksible muligheder, der passer til dig.

Vi forstår, at behovene kan variere fra arrangement til arrangement, og derfor har vi udviklet fleksible lejemuligheder. Uanset om du har brug for kortvarig leje af et stille rum til et arrangement eller længere lejeperioder til mere omfattende projekter, er vores mål at levere løsninger, der passer perfekt til dig.

Vi stræber altid efter at gøre lejeprocessen smidig og skræddersyet til dig, så du kan fokusere på at gøre dit arbejde med at skabe det mest vellykkede arrangement muligt og gøre din kunde glad.


🔊 Rolige og aflukkede miljøer

Vores mødebokse giver flere muligheder for rolige og afsondrede miljøer under arrangementer, herunder præsentationer, møder og workshops. Uanset om du f.eks. befinder dig midt i et støjende udstillingsmiljø.

Vi forstår, at støjniveauet ved events ofte er højt, men vi vil gerne hjælpe brugerne med at holde fokus, når de skal holde et oplæg eller have en vigtig samtale. Med vores stillerum og deres lydisolering kan du være sikker på, at du gør det bedst mulige indtryk.


💼 Professionel atmosfære

Vores mødebokse giver en sofistikeret og professionel atmosfære til dit arrangement.

De er skabt til at give din begivenhed et ekstraordinært niveau af professionalisme. Med nøje udvalgte indretningsdetaljer og moderne design udstråler vores stillerum raffinement og eksklusivitet.Hvorfor vælge os?

Vi er ikke bare en leverandør; vi er din partner til succesfulde events. Vores dedikation til service og kvalitet gør os til det oplagte valg til firmaarrangementer og projekter. Stol på, at vi gør dit arrangement mindeværdigt og produktivt.🌟 Sveriges største leverandør

Vi har en unik position som Sveriges største leverandør af telefonbokse og mødebokse. Vi er det oplagte valg for virksomheder, der har brug for rolige og private rum takket være vores stærke fokus på kvalitet, innovation og et bredt udvalg af produkter fra 1-personers kabiner til 10-personers rum.

Uanset om det er til samtaler, præsentationer, arbejde eller koncentration, tilbyder vi en omfattende portefølje af løsninger.


📞 Effektive samtaler

Vi har hurtig feedback, inden for 24 timer på hverdage vil du få et svar fra os.

Vi er forpligtet til at give dig en god oplevelse. Når du kontakter os, kan du forvente et hurtigt svar. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder svar inden for 24 timer på hverdage, så du altid har de oplysninger, du har brug for, når du planlægger dit arrangement. Vi gør det nemt for dig at træffe kloge beslutninger og holde din tidsramme.


Book dine mødebokse i dag

Lad os være en del af din næste succeshistorie. Kontakt os i dag for at booke vores telefonbokse og mødebokse. Sammen skaber vi et arrangement, der imponerer både kunder og deltagere og overgår dine forventninger.

Kontakt os nu for at diskutere dine behov og booke dine rum. Din succes er vores prioritet.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid.


Gå til formularen