Sibbo kommun ville förnya sina lokaler med tysta rum

Sibbo kommune ønskede at forny sine lokaler med stillerum

Sibbo kommune ønskede at forny sine lokaler for at forbedre arbejdseffektiviteten og øge komforten. Modulopbyggede rum til forskellige funktioner var processens ledestjerner – udnyttelse af eksisterende lokaler og respekt for den gamle kontorbygnings historie og karakter.
Tellus Innovation Arena, Uleåborg Universitet Læsning Sibbo kommune ønskede at forny sine lokaler med stillerum 2 minutter Næste HNS fødehospital valgte stillestuer fra Vetrospace

Kvaliteten af ​​indeluften var også en af ​​de vigtigste faktorer i fornyelsesprocessen.

VETROSPACE leverede begge dele – de modulære og meget funktionelle rum med løsninger til ren og frisk luft.

Et større mødelokale på 30 kvadratmeter, tre mellemstore på hver 12 – 15 kvadratmeter og flere mindre telefonkabiner blev stillet til rådighed for kunden.

Sibbo Kommune Vetrospace

"Dette var en ren luft levering, der garanterer høj kvalitet indendørs luft i alle arbejdsområder." siger Jouko Urpolahti, administrerende direktør for VetroSpace.

I Clean Air-rummet er der specielle antibakterielle lamper, der ødelægger skadelige bakterier, mens luftventilationen bortfiltrerer 95 % af luftens forurenende stoffer.

"Vi er pionerer inden for luftrensning, og vores Clean-Space Air-løsning er patentanmeldt, og vi har allerede modtaget lignende ordrer fra Frankrig, Belgien og Østrig.

Ansatte hos Sibbo testede VETROSPACE-produkterne på forhånd og sikrede sig, at de er præcis, hvad de havde brug for. Personalet gav topkarakter til produkterne, og selvom nogle meninger om fornyelsesbeslutninger kan dele nogle medarbejdere - ser det ud til, at bedre indeluft har gjort alle glade og tilfredse.

"Ændringen i alsidig aktivitet, arbejdsatmosfære og mængden af ​​spontane møder er synlige og absolut en positiv opgradering til tidligere faciliteter," siger Lari Sirén, bysektorudviklingschef for Sibbo.

Er du også interesseret i et stillerum fra Vetrospace - Læs mere her.