HNS förlossningssjukhus valde tysta rum från Vetrospace

HNS fødehospital valgte stillestuer fra Vetrospace

HNS-fødehospitalet i Espoo bruger stillerum fra vores Vetrospace-mærke for at garantere sikkerheden for de fødende. Læs om, hvordan personalet valgte kapslerne for at øge patientsikkerheden, og hvordan patienter giver positiv feedback på deres funktionalitet.
Sibbo kommune ønskede at forny sine lokaler med stillerum Læsning HNS fødehospital valgte stillestuer fra Vetrospace 1 minut Næste Et produktivt kontor i Frankrig

HNS (Helsinki og Nylands Hospital District) fødehospital beliggende i Espoo, Finland, valgte at bestille specialiserede antimikrobielle kapsler. Tre til medicinske procedurer og en til brug som kontor. Formålet med dette projekt var at tilbyde isolationsrum for at garantere sikkerheden for de fødende.

Stillestue - HNS (Helsinki og Nylands sygehusdistrikt) fødestue

Over 4.000 babyer blev født på Espoos fødehospital i 2019, en periode hvor der var mangel på specialiserede isolationsfaciliteter.


For hospitalspersonalet omfattede udvælgelseskriterierne hurtig assistance med begrænset kapacitet på afdelinger og behandlingsfaciliteter, sikkerhed, brugervenlighed og naturligvis øget patientsikkerhed.

HNS Fødehospital

Overlæge Leena Rahkonen fra Helsinki Universitetshospital fortæller, hvordan de har fået positive tilbagemeldinger fra patienter og ros for rummenes funktionalitet.

Patientudtalelser omfatter:

"Effektiv ventilation med det rigtige niveau af integritet og støjreduktion"

"Et behageligt og roligt rum samt en funktionel all-round pakke."

Er du også interesseret i en lignende løsning? Se vores brede sortiment her eller kontakt os, så hjælper vi dig videre