Ett produktivt kontor i Frankrike

Et produktivt kontor i Frankrig

Læs om hvorfor Askia i Frankrig valgte stillerum fra Vetrospace, og hvordan de bruger stillerum i deres drift.

Vetrospace blev betroet af Askia til at tilbyde løsninger til deres omstruktureringsprojekt i deres hovedkvarter i Paris, Cœur d'Orly, Frankrig.

Formålet med projektet var at samle alt personale ét sted for at forbedre koordineringen og effektiviteten af ​​arbejdet og samspillet mellem support- og ledelsesteams.

Askia Telefonboks

Charles Richer fra Grand Orly Seine Bièvre forklarer, hvorfor han valgte Vetrospace, "Vi valgte Vetrospace på grund af den høje kvalitet af deres udvalg af produkter, der tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

Kvaliteten af ​​de materialer, der bruges til at bygge Vetrospace-enheder, er den bedste i det markedssegment, hvilket er vigtigt for os, når det kommer til akustisk isolering.

Derudover fik alle medarbejderes professionalisme os til at føle os forstået og trygge."

Stille værelser på Askia

Efter flere uger er teamet hos Askia meget glade for deres nye stillerum. De føler, at for deres teams er deres udvalg af Vetrospace M-enheder det bedste, fordi de muliggør små workshops og spontane møder.

"Teamet har været meget professionelt, og leveringen og installationen var meget nem og smidig og til tiden," siger Charles.

Vetrospaces unikke stille værelser forbedrer effektivitet og velvære i Paris.

Er du også interesseret i en lignende løsning? Se vores brede sortiment her eller kontakt os, så hjælper vi dig videre