Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental

Telefonbokser som løsning på det øgede behov for mødelokaler hos Volumental

For at imødekomme det stigende behov for mødelokaler og private rum på kontoret henvendte Volumental sig til Wulff Beltton for at investere i telefonbokser.
Telefonboks i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest Læsning Telefonbokser som løsning på det øgede behov for mødelokaler hos Volumental 3 minutter Næste BIC styrker sin ergonomi med Therapod Kontorstole

Volumen investeret i telefonbokse

Volumental er en førende teknologivirksomhed baseret i Stockholm. Som verdens førende udbyder af FitTech har Volumental scannet mere end 45 millioner fod og bruger sin software og hardware til at hjælpe kunder med at finde bedre passende sko, øge salget, reducere afkast og skabe en friktionsfri oplevelse.

Siden virksomheden blev grundlagt i 2012, er Volumental vokset markant og har nu mere end 80 fuldtidsansatte. Samtidig med at teamet er vokset, er kravene til Volumentals kontor også steget. For at opnå den bedste balance mellem samarbejde og fokuseret arbejde besluttede Volumental for nylig at købe flere lydisolerede telefonbokse og Mødeboks til sit kontor i Stockholm og valgte Wulff Beltton som sin leverandør.

Telefonboks placeret på Volumentals kontor

Alice Wristel, kontorchef hos Volumental, forklarer:

"Da vi er et team i vækst, er det rigtig vigtigt for os, at vores kolleger har den plads, de skal bruge til både digitale og fysiske møder. Videomøder og telefonopkald er blevet mere og mere almindelige, og vi ønskede, at vores arbejdsplads skulle tilpasse sig den udvikling. ."

Vetrospace telefonboks i modellen xs
Telefonboks i frokoststuen på Volumental

Vetrospace Telefonboks og Mødeboks

Volumental valgte i samråd med Wulff Beltton at købe tre telefonkabiner fra Vetrospace i modellen XS for at skabe private rum til telefonopkald og koncentreret arbejde uden at ændre for meget på det eksisterende landskab på vores kontor.


Alice Wristel oplyser, at telefonbokse er meget vellavede – de ser godt ud og føles meget stabile. De bidrager til den rolige atmosfære, som vi gerne vil have her på kontoret, især da de begrænser støj og forstyrrelser.

Vetrospace telefonboks

"Det var nemt at tilføje telefonbokse til vores eksisterende mødelokalebookingskalender, og vi har fundet ud af, at de er meget populære blandt vores team."


Købsprocessen var enkel og effektiv, tilføjer Alice.

"At gøre forretninger med Wulff Beltton var en fornøjelse. Al deres kommunikation var hurtig og klar. Vi satte pris på, hvor glat det var fra den første kontakt til at få telefonkabinerne installeret på vores kontor."

Er det på tide, at din arbejdsplads laver den samme effektivisering?

Tag springet og invester i mødeboks og telefonbokse for at opleve det positive arbejdsmiljø, de skaber, og fremme dine medarbejderes trivsel. Velkommen til at kontakte os for rådgivning eller et tilbud.

Læs flere kundecases fra andre tilfredse kunder, der også har købt telefonbokse og mødeboks nedenfor:

Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet
Stille lokaler i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest

Stille lokaler i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest

Kundecase campus Nyköping Et livligt mødested - Campus Nyköping
OP Bank skiller sig ud fra konkurrenterne med en unik kundeoplevelse

HNS fødehospital valgte stillestuer fra Vetrospace

Sibbo kommune ønskede at forny sine lokaler med stillerum