Kundcase campus nyköping

Campus Nyköping valgte telefonbokse fra Wulff

Vi hos Wulff Beltton vil gerne vide, hvem vores kunder er og lære dem bedre at kende. Derfor er det også af stor interesse at vide, hvordan deres oplevelse af telefonboksen er, hvordan de kan have forbedret arbejdsmiljøet, og hvordan de har gjort en forskel.

Campus Nyköping er et livligt mødested, hvor alle kan starte deres rejse mod et nyt liv. De er dedikerede til at give studerende og ansatte et inspirerende studie- og arbejdsmiljø. Campus Nyköping arbejder strategisk med at identificere fremtidige arbejdsmarkedsbehov i forskellige fag. Resultatet er, at de kan tilbyde uddannelse baseret på virkeligheden på arbejdsmarkedet, hvor målet er, at studierne skal føre til job.

Campus Nyköping henvendte sig til Wulff Beltton, fordi de havde oplevet problemer med arbejdsmiljøet. Ansatte på professionshøjskolen sidder i åbne kontormiljøer og kan derfor ikke altid modtage telefonopkald eller koble sig på et teammøde, når de vil. De oplevede problemer med støjniveauet og manglende privatliv.

For at løse dette problem placerede Campus Nyköping to SPACE telefonbokser i deres nye lounge. Telefonbokserne gav medarbejderne et roligt sted, hvor de kan forbinde sig uden at blive forstyrret af hinanden.

Telefonboksen betaler sig hurtigt tilbage

Når det kommer til udgifterne til telefonbokser, begrundede enhedschefen på Campus Nyköping følgende:

”Så har vi snart reddet dem, tror jeg. For vi har mange kurser på flere satellit-lokationer... Så i stedet for at gå frem og tilbage, kan lærerne sidde i telefonboksen. Det sparer både tid og brændstof, hvilket er godt...for ser man på, hvad lærerne koster i timen, rejsetid og miljøbelastning, så har standene sikkert allerede betalt for sig selv.«

Telefonboksen udfylder sin funktion og medarbejderne er meget tilfredse. Enhedslederens eneste beklagelse er, at de skulle være gået med den ergonomiske møbelmulighed, men at de vil tage den refleksion med i fremtidige investeringer i flere telefonbokse.

Space lydisolering og akustik levede op til forventningerne

Da Campus Nyköping valgte en telefonboksmodel, lavede Campus Nyköping en balance mellem funktion, kvalitet og pris sammen med Wulff Beltton. Vi var enige om, at SPACE var det bedst egnede til deres behov.

Personalet på Campus Nyköping fortalte os, at Spaces lydisolering levede op til deres forventninger. Der er entusiasme på arbejdspladsen, hvor alle siger til hinanden, at de skal gå og teste de nye telefonbokse. Hun fortalte om en specifik hændelse, da de havde vist den nye stue og gået rundt i lokalet, men ikke bemærket nogen, der sad i en af telefonkabinerne og udtalte " ... så sad hun der til et møde, og jeg havde ikke tænkte overhovedet på hende. Tror hun havde højttalere, så jeg burde have hørt hendes modstykke, men det havde jeg ikke. Det er en god vurdering af støjreduktionen ".

Med de afsluttende ord ser vi frem til at fortsætte et godt samarbejde med Campus Nyköping. Vi håber også, at vi i fremtiden vil møde flere af vores kunder på deres arbejdspladser.

Se vores brede udvalg af stille værelser og telefonbokse her.