Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd

Agermax har udskiftet afdækningspap med selvklæbende gulvbeskyttelse

Efter at have brugt Belttons selvklæbende gulvbeskyttelse, har Agermax helt opgivet traditionelle afdækningspap. Efter at have arbejdet med både den hvide og den grå variant fremhæves flere fordele ved gulvbeskyttelsen. Hvilket har resulteret i en væsentlig forbedring af deres arbejdsprocesser og effektivitet.

BIC styrker sin ergonomi med Therapod Kontorstole Læsning Agermax har udskiftet afdækningspap med selvklæbende gulvbeskyttelse 5 minutter

Oplevelsen af ​​selvklæbende gulvbeskyttelse

Agermax har specialiseret sig i stilrene og praktiske løsninger til både erhverv og boliger inden for tømrer- og boligindretning. Marcus, CEO hos Agermax, deler sine erfaringer med overgangen fra traditionel afdækningspap til den innovative selvklæbende gulvbeskyttelse. I dette kundetilfælde løftes Agermax' seneste succesprojekt i et par nyrenoverede bådehuse på vestkysten ved hjælp af Belttons selvklæbende gulvbeskyttelse.

Før Agermax gik over til at bruge Belttons selvklæbende gulvbeskyttelser, var de i mange år afhængige af den traditionelle afdækningspap til deres renoveringsprojekter og møbelfremstilling.

Nu, med brugen af ​​Belttons selvklæbende gulvbeskyttelse, har virksomheden helt opgivet afdækningspaper. Agermax har testet både de hvide og grå selvklæbende gulvbeskyttere, og ifølge Marcus er de " helt enestående." Han fremhæver flere fordele ved rullerne frem for afdækningspaper, herunder nem at bære, den selvklæbende funktion og tidsbesparelse.

Oplevelsen af ​​selvklæbende gulvbeskyttelse

Sammenligning med Afdækningspap

 

Når det kommer til sammenligningen med afdækningspap, er Marcus klar til at påpege ulemperne ved dens vægt, besvær med at rulle ud, behovet for en større mængde tape og risikoen for papirklip. Ifølge Marcus sparer den selvklæbende gulvbeskyttelse ikke kun tid og fysisk indsats, men også penge.

 

Fordelene ved den selvklæbende gulvbeskyttelse er mange, og Marcus deler sine egne indsigter:

”Det er også en billig forsikring... Måske er det bedre at beskytte lidt for meget og lidt ekstra, for man ved aldrig, hvad der sker. Selvom man holder styr på sine ting, kan der opstå uventede situationer, som når man har tilkaldt en elektriker til sin opgave, og han taber et værktøj, som man så bliver ansvarlig for.«

Strømlining af arbejdsprocesser

Strømlining Arbejdsprocesser selvklæbende gulvbeskyttelse før
Effektivisering Arbejdsprocesser selvklæbende gulvbeskyttelse efter

En fremtrædende faktor i Agermax' succes med Belttons selvklæbende gulvbeskyttelser er den betydelige effektivisering af deres arbejdsprocesser. Marcus fremhæver, hvordan disse produkter har minimeret den tidligere krævende og tidskrævende proces med at installere afdækningspaper.

Hurtig installation og enkelhed

Det har vist sig at være en tidsbesparende løsning, da behovet for omhyggelig taping er elimineret og i stedet øger den samlede fleksibilitet ved montering af den selvklæbende gulvbeskyttelse. Marcus fortæller begejstret, hvordan han ved hjælp af den selvklæbende gulvbeskyttelse dækkede en hel etage i bådehuset på kun 5-10 minutter sammenlignet med det meget mere tidskrævende arbejde med at skære, placere afdækningspaper og tape.

Reduceret indsats og ergonomiske fordele

En anden væsentlig fordel, som Agermax oplever, er den reducerede fysiske anstrengelse. At den selvklæbende gulvbeskyttelse vejer væsentligt mindre end de traditionelle ruller med afdækningspap. Gulvbeskyttelsesrullerne er derfor ikke så trættende at bære frem og tilbage på byggepladsen. Men det har også ergonomiske fordele for arbejderne, da det øjeblik, du bøjer dig ned, elimineres, da du ikke behøver at tape. Hvilket reducerer belastningen på arbejdernes knæ og ryg.

Genbrug og økonomiske fordele

Den selvklæbende gulvbeskytters genanvendelige funktion har også været en effektiv ressource for Agermax. Marcus fremhæver, hvordan dette ikke kun er miljøvenligt, men også økonomisk fordelagtigt, da det giver mulighed for at spare på materialeomkostningerne og reducerer spild.

Undgåelse af ekstra arbejde og reduceret risiko

Ifølge Marcus har den selvklæbende gulvbeskyttelse ikke kun forbedret effektiviteten, men også reduceret risikoen for ekstra arbejde. Ved at undgå skader på gulve og vægge har Agermax været i stand til at undgå omkostningskrævende reparationer og dermed ekstra arbejde, der ville være påkrævet for at udbedre skader forårsaget af traditionelle afdækningsmaterialer som afdækningspaper. Marcus forklarer:

”Afdækningspap er værre, da alt skal tapes...og ja, det er sjovt, at mange stadig bruger afdækningspap. Jeg forstår godt, at prisen kan have noget at gøre med det, at det umiddelbart kan virke som et billigere produkt sammenlignet med selvklæbende gulvbeskyttelser. Men den selvklæbende gulvbeskyttelse kan faktisk spare dig for en betydelig mængde tid, og den sparede tid kan investeres andre steder, hvilket i sidste ende betyder sparede penge.”

Udforsk mulighederne for et mere effektivt arbejdsmiljø

Udforsk mulighederne for et mere effektivt arbejdsmiljø

Har du flere spørgsmål eller ønsker du mere information om Belttons selvklæbende gulvbeskyttelse, og hvordan den kan forbedre din arbejdsplads? Tøv ikke med at kontakte os og vores eksperter. Vi ser frem til at høre fra dig og diskutere, hvordan den selvklæbende gulvbeskytter kan blive et praktisk aktiv for din virksomhed.


Se andet udvalg i Construction-sortimentet:

Dækmateriale
Byggeprodukter

Bygningsbelysning

Læs flere kundecases

BIC styrker sin ergonomi med Therapod Kontorstole BIC styrker sin ergonomi med Therapod Kontorstole
Stille lokaler i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest

Stille lokaler i et kontorlandskab har styrket Vi-følelsen hos Kommuninvest

OP Bank skiller sig ud fra konkurrenterne med en unik kundeoplevelse
Kundesag campus Nyköping Et livligt mødested - Campus Nyköping
Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet

Livingroom Coworking Space valgte telefonbokse og forbedrede arbejdsmiljøet

Telefonkabiner som løsning på det øgede behov for mødelokaler hos Volumental Telefonkabiner som løsning på det øgede behov for mødelokaler hos Volumental