Lider du af pollenallergi? - AeraMax hjælper dig!

Pollenallergi rammer hver femte svensker. Mange har det dårligt med både pollen- og allergimedicin, så er AeraMax aircondition din bedste ven. Det renser luften med 99,97%.
XYRON - Det oplagte valg, når du vil laminere! Læsning Lider du af pollenallergi? - AeraMax hjælper dig! 2 minutter Næste Træn på arbejdet og øg produktiviteten!

Lider du af pollenallergi? - AeraMax hjælper dig!

Pollenallergi rammer næsten hver femte svensker. Symptomerne er lette at genkende: tilstoppet næse, løbende næse, træthed og rindende og kløende øjne. AeraMax hjælper dig med at rense luften med 99,97% og dermed også pollenpartikler, så du kan få det bedre!

Pollenallergi rammer næsten hver femte svensker. Symptomerne er lette at genkende: tilstoppet næse, løbende næse, træthed og rindende og kløende øjne. 

Ifølge Åslög Dahl, pollenekspert og forsker ved Göteborgs Universitet, løber man større risiko for at lide af pollenallergi, hvis man i forvejen bærer allergi.

- Det handler ofte om, at man har tendens til at udvikle allergi. Ved pollenallergi er man følsom overfor de proteiner i pollenkornet, der siver ud i luften. Man lider af samme type reaktion som pelsallergikere, en betændelse, der rammer hele kroppen, siger hun.

Når kroppen reagerer på pollen, udløses immunsystemet til at opbygge antistoffer mod proteinet – så kommer den løbende næse, tilstoppet næse og rindende øjne.

Pollensæsonen varer fra tidligt forår til sent efterår og varierer alt efter hvor i landet du bor og. 

Med AeraMax luftrenseren kan du føle dig så meget bedre. Takket være de forskellige filtre i AeraMax renser de luften med hele 99,97%. Dermed opsamler den alle pollenpartikler, så du har det bedre. Derudover absorberer den lugte, pelspartikler, støv, bakterier, vira og andre kemiske partikler. Så det hjælper dig med at holde dig sund og føle dig bedre hele året rundt.

Vores luftrensere

 

LUFTTRÆNER WULFF EDITION

Vores mindste luftrenser men som holder rigtig høj kvalitet. Rene værelser op til 18m2.

 

LUFTTRÆNER AERAMAX AM II

Stilfuld og rigtig god luftrenser, der renser luften med 99,97%. Rene værelser op til 28m2.

 

LUFTTRÆNER AERAMAX AM IV

Vores største luftrenser beregnet til permanent installation. Rengøringsmiddel op til 130 m2.