Træn på arbejdet og øg produktiviteten!

Ved at tilbyde træning i arbejdstiden og investere i god ergonomi på kontoret øger du produktiviteten!
 
 
 
 

Træn på arbejdet og øg produktiviteten. Træning i arbejdstiden betaler sig for både medarbejderen og virksomheden. Det viser forskning fra Odense Universitet.

Undersøgelsen viser effekten af træning i arbejdstiden blandt 400 kontoransatte i den offentlige og private sektor. I to år trænede halvdelen af medarbejderne en time hver uge med idrætsstuderende fra universitetet. Efter et år var blandt andet kondition og blodtryk forbedret markant. Samtidig var korttidssygefraværet faldet med 56 procent og produktiviteten steget med 10 procent. Blandt sammenligningsgruppen, der ikke trænede i arbejdstiden, var der ingen målbare ændringer. Der er også positive effekter for selve virksomheden. Omkostningerne forbundet med træning i arbejdstiden opvejes af forbedringerne i korttidssygefravær og produktivitet.           

At lykkes med en investering i arbejdsbaseret træning er det ikke nok at ansætte en træningsinstruktør. Der er behov for struktureret projektledelse og implementering af sådan en kulturændring og en, der er ansvarlig for den. Medarbejdere, der udnævnes til sundhedsambassadører, har en positiv effekt, men der kræves et gennemgående engagement fra ledelse og mellemledere, hvis der skal ske reelle forandringer, lyder det i afhandlingen. 

Kilde: HMSmagasinet.no

Wolff Beltton har arbejdet med ergonomi og fitness siden vores start i 1993. Vi mener, at du skal have et godt arbejdsmiljø også på arbejdet, hvor du har det godt og har det godt! Udover at tilbyde træning i arbejdstiden, anbefaler vi, at du investerer i dit personales sundhed og velvære med det rette ergonomiske udstyr. Det skyldes, at vi tror på, at mange i dag prioriterer sig selv og deres træning, når man har familie, arbejde og et hektisk liv. Det sker nemt for mange, at motion og deres helbred der er mange, der hurtigt prioriterer væk. Men for at følge med og have det godt, skal du træne. Ifølge undersøgelsen ovenfor er det ikke kun gavnligt for dine medarbejdere, men også for hele virksomheden. Gennem daglig motion giver du din krop en række positive ting, som får den til at føles godt.

Hverdagsmotion Moderne forskning viser klare sammenhænge mellem daglig motion og bedre sundhed. Almentilstanden hæves – og dermed betingelserne for et sundere liv.

Øget evne Ved fx at stå op og arbejde øger kreativiteten og motivationen og mindsker stress og søvnbesvær.

Lindrer nakke- og rygproblemer Minimer lange perioder med stillesiddende arbejde – med vores fejlbrætter kan stive led og ryg- og nakkeproblemer afhjælpes radikalt.

Holder dig sund Daglig motion ved at stå på vores failure boards giver et styrket immunforsvar, bedre mental sundhed og mindsker risikoen for hjerte-kar-sygdomme

Reducerer røgindtaget Forskning viser, at daglig motion mindsker trangen til nikotin og hjælper dem, der forsøger at holde op med at ryge.

Vægttab  Ved at stå op og arbejde øger du din kalorieforbrænding og bidrager til vægttab, mens dine ben, ryg og nakke får daglig bevægelse!

Wolff Beltton tilbyder forskellige hjælpemidler til at få dig til at få det bedre og undgå smerter og sygdom på arbejdet. Et supplement til at gå i fitnesscenter er at have det rigtige ergonomiske udstyr, der giver dig mulighed for at mindske stress, smerter i nakke og skuldre, musearm, sygdomme mm. Et supplement til træning er blandt andet at stå op og arbejde. Her er nogle af vores egne & vores kunders favoritter, der hjælper dig til god ergonomi på arbejdet.

HÆVE/SÆNKE SKRIVEBORDET 

Stabilt og støjsvagt elektrisk hæve- og sænkebord. Skivedimensioner fås fra 1200 x 800 til 2000 x 800 mm.

 

FAILURE BOARD - ANTRACIT 

Vores failure board gør det nemmere og sjovere at stå op og arbejde. Samtidig med at du rejser dig, træner du balancen og også din torso og forbrænder kalorier.

STÅ MATTE

Stand Mat er udviklet til mennesker og har en høj kvalitet og unikke egenskaber, der letter stående arbejde.

Vil du læse mere om, hvordan du kan forbedre din arbejdsplads og sundhed? Læs vores tidligere blogindlæg her: