XYRON - Det oplagte valg, når du vil laminere!

Laminér hvor som helst og når du vil, XYRON kræver ingen elektricitet eller batterier.
7 tips til en sundere arbejdsplads Læsning XYRON - Det oplagte valg, når du vil laminere! 2 minutter Næste Lider du af pollenallergi? - AeraMax hjælper dig!

 XYRON -

Det oplagte valg, når du skal laminere!

Træt af at stå og vente på, at din varme lamineringsmaskine bliver varm og den tid, det tager at laminere? Så skal du teste XYRON - Call laminering. Ubegrænsede muligheder for at laminere når som helst og hvor som helst! Du behøver ikke strøm og ingen opvarmningstid, og sparer dermed både miljøet og din tid! 

Med XYRON kold laminering giver dig ubegrænsede muligheder for at laminere hvor som helst og når som helst. XYRON er et godt miljøvalg, da du laminerer manuelt og ikke behøver strøm eller batterier. Limen består af majsstivelse så du undgår farlige gasser, hvilket gør den ekstra god at have i skole- og førskolemiljø. Aggressiv klæbemiddel i kombination med højtryksvalser forbedrer både overførsels- og limningsegenskaber. Du skal blot placere objektet, en tegning, tegning eller søkort på inputbordet og dreje et par omgange, på få sekunder har du et prælamineret eller limet dokument.

Hvor kan jeg bruge Xyron kold laminering? Nogle eksempler er:

Bygget - Plastiser dine tegninger og beskyt dem mod rivning, beskyt dem mod regn og fugt. Du skal blot rulle din indpakkede tegning sammen eller folde den. Med Xyron koldlaminering er dette muligt, da plastikken er væsentligt blødere og mere medgørlig end traditionel varmlaminering.

Skole - Vær kreativ med Xyrons forskellige applikationer, laminat, pasta og design materialer helt efter børnene og dine behov.

Kontoret - Udskift din hårde og ildelugtende varmlaminering med miljøvenlig og hurtig koldlaminering.

Sø - Beskyt dine uvurderlige søkort mod vandstænk og regn.

Med Xyron får du et mere miljøvenligt og kreativt alternativ til varmlaminering. Ingen begrænsning på lamineringslængde (op til 91,4 m). Miljøvenlig lim fremstillet af majsstivelse og brændbar PP-plast, der dampes under forbrænding.

Ingen lugt, ingen pletter og ingen ventetid. Du skal blot indsætte det du vil laminere/klistre, dreje håndtaget og skære af. Enkel, hurtig og glat. Maskinen er pålidelig og indeholder ingen løse dele.

Vores maskiner

XYRON 2500 A1

XYRON 1255 A3

XM850PRO A4