Er bæredygtighed vigtig for dig?

Er bæredygtighed vigtig for dig? Det er det for os på Wulff Beltton. Gå ikke glip af vores miljøvenlige produkter, du ikke burde være foruden!

Er bæredygtighed vigtigt for dig? Det er det for os hos Wulff Beltton. Alt fra hvilke forbrugsvarer vi bruger, til al den logistik vi har brug for og de produkter vi vælger at inkludere i vores sortiment, har alle en fællesnævner – nemlig bæredygtighed! 
Vi skal alle hjælpe hinanden til et grønnere miljø!
Derfor vil vi gerne slå et slag for nogle af vores mest bæredygtige produkter.

XYRON

Xyron koldlaminering er en lamineringsmaskine i tre forskellige størrelser, der hverken kræver strøm, eller opvarmningstid, den er altid klar til start så du sparer både tid og miljø. Derudover er den venlig mod dine, dine kollegaers 'og elevers' lunger, da den ikke afgiver nogen farlige dampe, som varm laminering gør, fordi vores lim er lavet på majsstivelse og er fuldstændig uskadelig.

Den er ikke kun miljøvenlig men også mobil, da du ikke er afhængig af strøm, så du kan laminere hvor og hvornår du vil. Uanset om det er i skoven, et byggeskur, på broen til laminatkort eller i et klasseværelse, er dine muligheder uendelige.

Du kan skrive på plastikken og skære i den, som du vil. Det betyder, at du ikke skal bruge mere laminat, end du egentlig har brug for, så igen sparer du både på miljøet og din pengepung.

Der findes også forskellige typer laminat, alt for at kunne opfylde dine behov. Mangler du kun laminat, eller måske lim på den ene side til at sætte op på væg, dør eller vindue eller måske en magnet til opbevaringshylder mm?

Læs mere om XYRON her: 

 

GULVVÆGT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du have den bedste gulv- og trappebeskyttelse på markedet?

Så kan du lade være med at kigge nu! Glem tape, ømme knæ og øm ryg. Du skal blot dække trapper og gulve uden tape, lægge rullen på jorden og sparke ud. Floorguard er selvklæbende og hæfter af sig selv. Du behøver ikke tape og spare enormt meget tid og reducere risikoen for skader betydeligt. Der findes flere forskellige længder og bredder samt forskellige varianter for at passe bedst muligt til din overflade. Uanset om du beskytter gulve, trapper eller vaske, kan du være sikker på disse væsketætte gulve & trappeafskærmninger.

Læs mere om FLOORGUARD her: 

 

WORKLITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbejdsbelysning til alle, der har brug for et naturtro og godt lys at arbejde i, f.eks. malere, tømrere, betonarbejdere, blikkenslagere, elektrikere med flere. Alle vores arbejdslamper har et naturtro lys, der ligner dagslys og har en utrolig stærk lysstyrke kontra watt. Du får altså en arbejdslampe, der trækker mindre strøm, men giver mere lysstyrke. Det, der gør WorkLite arbejdsbelysning unik, er dens robuste konstruktion, der kan modstå fald fra 21m, mens konkurrenterne går i stykker fra fald på 1m. På den måde får du et mere bæredygtigt produkt, der både er energieffektivt og af høj kvalitet, så det holder længe og dermed sparer på miljøet og din økonomi.

Læs mere om WORKLITE her:

 

PROFIPACK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efterhånden som flere og flere handler på nettet, sendes der enormt mange pakker og ved mange lejligheder fyldes pakkerne med plastik for at beskytte indholdet. Men nu kan du undgå alt, der hedder plastik ved hjælp af Profipack. Profipack er en pakkemaskine, der på en nærmest magisk måde forvandler gamle kartoner (eller nye) til et perfekt pakkemateriale, som du kan bruge i dine udgående pakker. Du skal ikke bruge penge på at genbruge kartoner, du skal ikke købe fyldmaterialer af plast eller pap, og du bruger ikke kartoner og skal dermed ikke bruge plast, der er ekstremt dårligt for vores miljø. Det tager omkring 10-20 år for plastik at nedbrydes til mikroplastik, som igen tager flere hundrede år, før de nedbrydes, hvis de overhovedet gør det. Så gør en god gerning mod både din økonomi og vores miljø og køb Profipack.

Læs mere om PROFIPACK her: