Er bæredygtighed vigtig for dig?

Er bæredygtighed vigtig for dig? Det er det for os på Wulff Beltton. Gå ikke glip af vores miljøvenlige produkter, du ikke burde være uden!

Er bæredygtighed vigtig for dig? Det er det for os på Wulff Beltton. Alt fra hvilke forbrugsstoffer vi bruger, til al den logistik, vi har brug for, og de produkter, vi vælger at inkludere i vores rækkevidde, har alle en fællesnævner - nemlig bæredygtighed!
Vi skal alle hjælpes til et grønnere miljø!
Derfor ønsker vi at slå et slag for nogle af vores mest bæredygtige produkter.

Xyron

Xyron Callamination er en lamineringsmaskine i tre forskellige størrelser, der ikke kræver nogen elektriskhed eller opvarmningstid, den er altid klar klar, så du sparer både tid og på miljøet. Derudover er det venligt for din, dine kolleger og studerendes lunger, da det ikke udsender nogen farlige dampe, som varm laminering gør for vores lim er lavet på majsstivelse og er helt ufarlig.

Det er ikke kun miljøvenligt, men også mobilt, da du ikke er afhængig af elektricitet, så du kan laminere, hvor og når du vil. Uanset om det er i skoven, en konstruktionsbås, på kajen til laminatdiagrammer eller i et klasseværelse, er dine muligheder uendelige.

Du kan skrive på plastikken og klippe den, hvordan du vil. Dette betyder, at du ikke behøver at bruge mere laminat, end du faktisk har brug for, så igen gemmer du både miljøet og din tegnebog.

Der er også forskellige typer laminat, alt sammen for at imødekomme dine specifikke behov. Har du kun brug for laminat, eller måske klæbemiddel på den ene side for at lægge på væggen, døren eller vinduet eller måske magnet til bærende hylder osv.?

Læs mere om Xyron her: 

 

Gulvguard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du have den bedste gulv- og trappebeskyttelse på markedet?

Så kan du stoppe med at se nu! Glem bånd, ømme knæ og onde rygge. Dæk blot trapper og gulve uden bånd, placer rullen på jorden og spar ud. Floorguard er selvadhæsiv og fastgør sig selv. Du behøver ikke tape og spare meget tid og reducere risikoen for skade markant. Der er flere forskellige længder og bredder såvel som forskellige varianter, der bedst passer til din overflade. Uanset om du skal beskytte gulvet, trappen eller vasken, kan du være sikker med disse flydende tætheder og trappebeskyttelse.

Læs mere om FloorGuard her: 

 

Arbejdslit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbejdsbelysning for alle, der har brug for et naturligt og godt lys for at arbejde i, for eksempel. Malere, tømrere, betonarbejdere, VVS, elektrikere og andre. Alle vores arbejdslamper har et naturligt lys, der ligner dagslys og har en utrolig stærk lysstyrke kontra watt -nummer. Så du får en arbejdslampe, der trækker mindre aktuel, men giver mere let strøm. Det, der gør Worklite -arbejdsbelysning unik, er dens robuste konstruktion, der kan håndtere sager fra 21 m, mens konkurrenter bryder fra et fald på 1 m. På denne måde får du et mere bæredygtigt produkt, der er både energieffektivt og høj kvalitet, så det varer i lang tid og dermed sparer miljøet og din økonomi.

Læs mere om Worklite her:

 

Profipack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efterhånden som flere og flere mennesker handler online, er der en masse pakke sendt, og ved mange lejligheder er pakkerne fyldt med plast for at beskytte indholdet. Men nu kan du undgå alt, hvad der kaldes plastik ved hjælp af profipacks. Profipack er en emballagemaskine, der på en næsten magisk måde forvandler gamle kartoner (eller nyt) til et perfekt pakningsmateriale, som du kan bruge i dine udgående pakker. Du behøver ikke at bruge penge på genbrugskartoner, du behøver ikke at købe påfyldningsmateriale af plast eller pap, og at du drager fordel af kartoner og derfor ikke behøver at bruge plast, hvilket er ekstremt dårligt for vores miljø. Det tager omkring 10-20 år for plastik at nedbrydes til mikroplast, som igen tager hundreder af år, før de går i stykker, hvis de endda gør det. Så gør en god gerning for både din økonomi og vores miljø og erhverver profipack.

Læs mere om Profipack her:

 

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.