Arbejder virkelig luftrenser mod Covid-19 | Coronavirus?

"Det er allerede klart, at det er en luftbåren infektion! Virus kommer ud med åndedrætsluften på den, der er inficeret. Måske endda før den inficerede begynder at hoste."
Er bæredygtighed vigtig for dig? Læsning Arbejder virkelig luftrenser mod Covid-19 | Coronavirus? 1 minut Næste Kan en luftrenare ta bort dammkvalster från ditt hem?

Sven Britton, der blandt andet arbejdede som professor ved Karolinska Institutet 1986-2006, har i de seneste uger kritiseret den offentlige sundhedsmyndighed til nogle gange at være for forsigtig i vurderingen af ​​den nye coronavirus-infektionse.

At coronavirus er den luftbårne bekræftet afSven Brittoni programmetMalou efter tiDen anden march.

Indtil videre har Public Health Authority påpeget direkte kontakt med inficeret og drypinfektion som de eneste kendte infektionsveje. Da han blev spurgt, om der er en risiko for, at coronavirus vil være luftbåren, svarede Britton:

- "Det er allerede klart, at det er en luftbåren infektion! Virus kommer ud med åndedrætsluften på den, der er inficeret. Måske endda før den inficerede begynder at hoste." Siger Sven Britton.

 

Aeramax Pro Air Purifier testes uafhængigt mod en lignende virus (H1N1), svineinfluenza, og der kan du se, at Aeramax fjerner 99,9% luftbåren virus inden for 35 minutter. Tag en del af Certifikatet her.

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.