Virker din luftrenser virkelig mod covid-19 | coronavirus?

"Det er allerede afklaret, at det er en luftbåren infektion! Virusset kommer ud med indåndingsluften fra den smittede. Måske endda før den smittede er begyndt at hoste."
Er bæredygtighed vigtig for dig? Læsning Virker din luftrenser virkelig mod covid-19 | coronavirus? 1 minut Næste Kan en luftrenare ta bort dammkvalster från ditt hem?

Sven Britton, der blandt andet var aktiv som professor ved Karolinska Institutet 1986-2006, har i de seneste uger kritiseret Sundhedsstyrelsen for at være for forsigtig i sin vurdering af den nye coronaviruss smitteevne.

At coronavirus er luftbåren bekræftes af Sven Britton i programmet Malou efter tio den anden marts.

Indtil videre har Sundhedsstyrelsen peget på direkte kontakt med smittede og dråbesmitte som de eneste kendte smitteveje. Forespurgt om der er risiko for, at corona-virussen bliver luftbåren, svarede Britton:

- "Det er allerede afklaret, at det er en luftbåren infektion! Virusset kommer ud med luftvejsluften på den, der er smittet. Måske endda før den smittede er begyndt at hoste." Siger Sven Britton.

 

AeraMax Pro luftrensere er uafhængigt testet mod en lignende virus (H1N1), svineinfluenza og der kan du se, at AeraMax fjerner 99,9% luftbåren virus inden for 35 minutter. Tag del i certifikatet her.