AERAMAX Luftrenser

Igen kommer der bevis for, hvor effektivt AERAMAX Pro er

Den verdensomspændende pandemi har fokuseret stor opmærksomhed på kvaliteten af ​​den indendørs luft og overførsel af vira i lukkede rum. Da forskere fandt, at luftbårne falder fra hoste og nysen hjalp med at sprede SARS-CoV-2, virussen, der forårsager Covid-19-sygdommen, arbejdede folk for at finde løsninger.

Derudover hævdede mange virksomheder at have måder at desinficere rum på, lige fra "mirakler" spray til højteknologiske håndvisker. Den eneste måde at frigøre indendørs rum fra luftbårne vira er at rense luften.

Dette er grunden til, at de sundeste arbejdspladser bruger AERAMAX Luftrenser. Vores komplette række af kommercielle kvalitetsluftrensere scanner og tilpasser sig rumforholdene og viser dig derefter, at luften er ren. I kombination med vores unikke fire-trins H13 True HEPA-filtreringssystem fjerner det effektivt vira, allergener, flygtige organiske forurenende stoffer, røg og lugt fra lukkede rum.

Forskningen har vist det AERAMAX Pro AM3 og AM4 luftrensere er meget effektive mod SARS-CoV-2.

Fellowes' (producentens) engagement i yderligere forskning har vist, at vores AeraMax Pro AM3 og AM4 luftrensere har vist sig at være meget effektive til at fjerne SARS-CoV-2 fra indendørsluften. Test udført af forskere ved University of Genova i Genova, Italien viste, at det fuldstændig neutraliserede den luftbårne virale belastning af SARS-CoV-2 og var i stand til at fjerne 99,9999% af den aerosoliserede SARS-CoV-2 gennem en enkelt passage af luften renser i test.

"AeraMax Pro AM3 og AM4 luftrensere blev evalueret under ekstreme laboratoriedriftsforhold, bestemt meget mere kritiske og vanskelige end den faktiske miljøsituation," sagde Alberto Izzotti, MD, PhD, professor ved School of Medicine, University of Genova og leder af undersøgelse. "Denne situation var bevidst designet, fordi det er nødvendigt at teste effektiviteten af lignende desinfektionsmidler under kritiske forhold for at sikre deres effektive ydeevne."

Resultaterne af Genova-undersøgelsen er blot det seneste bevis på effektiviteten af Fellowes AeraMax Pro luftrensere; Tidligere viste en undersøgelse i Shanghai, at AeraMax luftrensere var effektive til at reducere op til 99,99% af aerosoliseret Human Coronavirus 229E inden for en time i et testlaboratorium. AeraMax Pro AM3- og AM4-luftrensere har også vist sig at fjerne 99,97 % af H1N1-influenzavirussen inden for 35 minutter efter luftrensning, som er certificeret af Airmid Health Group i Dublin, Irland.

The pro difference

AeraMax Pro luftrensere af kommerciel kvalitet kombinerer smart og effektiv teknologi i en integreret og pålidelig løsning for at fjerne 99,97 % af alle luftbårne forurenende stoffer.

EnviroSmart™ Teknologi

Fellows proprietære og patenterede EnviroSmart-teknologi gør det muligt for AeraMax Pro-luftrensere af kommerciel kvalitet løbende at overvåge dit miljø og automatisk tilpasse sig til at rense luften, spare energi og reducere driftsomkostningerne.

Smart Sensor Teknologi

Mange luftrensere kræver, at brugeren kender deres luftkvalitet og foretager manuelle justeringer af systemet. Dette resulterer normalt i, at andre kommercielle luftrensere kører på deres laveste blæserhastighed og ikke rigtig øger luftkvaliteten.

AeraMax Pro er den eneste luftrenser, der reagerer direkte på registreret belægning i dit rum og luftforhold - og er virkelig proaktiv.

EnviroSmart Sensing Modes

EnviroSmart tilbyder forskellige tilstande til forskellige behov, så du kan justere hyppigheden af luftskift afhængigt af dit miljø.

FRISK LUFT - SUNDE RUM

Ren luft er afgørende for at skabe sunde indendørsmiljøer.

Den luftbårne trussel er reel

Globale sundhedseksperter og virologer er enige: luftbåren aerosoloverførsel af vira udgør en betydelig trussel.

Centers for Disease Control (CDC) fandt ud af, at COVID-19 kan rejse op til 4 meter i luften.

New England Journal of Medicine rapporterede, at virussen kan forblive suspenderet i luften i op til 3 timer.

Forskning i Holland viste, at den typiske 2 meter sociale afstandsmåling mellem mennesker var ineffektiv ... og anbefalede afstande på op til 20 meter.

EN KOMPLET HYGIEJNELØSNING

En proaktiv tilgang skal bestå af tre væsentlige komponenter til beskyttelse mod virusoverførsel i fælles miljøer.

VASK DINE HÆNDER

DESINFICER OVERFLADER

Ren luft

VI SKAL RENSE LUFTEN

ASHRAE, verdens største forening dedikeret til emnet ventilation og luftkvalitet (HVAC), offentliggjorde en erklæring om transmissionen af SARS-CoV-2 og driften af HVAC-systemer under COVID-19-pandemien, som begyndte med:

"Transmission af SARS-CoV-2 gennem luften er tilstrækkelig sandsynlig til at kontrollere luftbåren eksponering for virussen."

DET STOPPER IKKE MED VIRUS

Den gennemsnitlige person indånder omkring 11.000 liter indendørs luft hver dag. Hos de fleste tilbringes 90 % af deres tid indendørs og ni timer om dagen i fælles miljøer – rum, der er op til fem gange mere forurenede end udendørs.

DUGT

Tilstedeværelsen af lugte kan negativt afspejle din plante.

Lugte fra badeværelser, frokoststuer, dårlig luft med mere er primære klager for bygningsledere.

BAKTERIER & VIRUS

Eksperter er enige om, at influenzavirus hovedsageligt spredes gennem luftbårne dråber.

Disse dråber dannes, når folk hoster, nyser eller taler. På trods af influenzaindsprøjtninger og hånddesinfektion påvirker forkølelse og influenza 15 MILLIONER mennesker om året i Storbritannien, blandt andet på grund af influenzavirus, der indånder.

ALLERGENER

Omkring 40 % af europæerne lider af allergisk rhinitis.

Allergiske reaktioner kan udløses af irriterende stoffer som:

Sæsonbestemt pollen/ambrosia, Skimmelsvamp, Skæl fra kæledyr, Støvmider.

Disse irriterende stoffer resulterer også i vejrtrækningsproblemer for dem med astma, som rammer 1 ud af 10 børn.

ANDRE IRRITATIONER

Flygtige organiske forbindelser (VOC'er) er skadelige kemikalier, der frigives fra hverdagsprodukter.

Maling, rengøringsmidler, kontorudstyr og mere kan indeholde VOC og udløse hovedpine, astma og allergianfald. Andre luftbårne forurenende stoffer omfatter:

Skimmelsvampsporer, kæledyrs lugte og skæl, Cigaretrøg, Fin luftforurening, Bakterier.