Undgå at blive syg dette efterår!

Influenza kan spredes til andre op til 50 meter væk - primært som små partikler, når nogen hoster, nyser eller taler, og kan holde sig i live i luften i flere timer.
Sommer med Xyron Læsning Undgå at blive syg dette efterår! 4 minutter Næste Stå op, når du arbejder, og mærk fordelene

Nu er efteråret lige om hjørnet. Personligt elsker jeg alle de smukke farver udendørs om efteråret, at man kan have striktrøje og tørklæder og at bladene rasler under fødderne når man går. Du kan drikke masser af varm chokolade foran et bål med dine kære. Og bedst af det hele - at julen nærmer sig med hastige skridt. Men efteråret bringer også mange mindre gode ting med sig, nemlig at vi begynder at blive syge og smitte hinanden, og jeg hader virkelig at være syg, at se deres børn syge, hoste og snorke, vi får dårlig søvn om natten, kollegaer der hoster og nyser i hvert hjørne af arbejdspladsen. Samt angsten for ikke at have nok hverken hjemme eller på arbejde, for egentlig burde man passe en dag ekstra men man ser bunken på arbejdet der vokser og angsten og klumpen i maven også. Men - der er en løsning!

Wulff Beltton har nu lanceret et nyt produkt, der renser 99,97 % af al indeluft. Vi bruger 90 % af vores tid indendørs, og det er her, vi får de fleste af vores sygdomme. Selvom vi er gode til at vaske og sprøjte hænder og tørre overflader, skal vi også rense luften for at holde os sunde, men også for at have det bedre generelt.

Det er noget, jeg ikke har tænkt mere over end i foråret, hvor pollen rammer og dækker mig fuldstændigt, men vi skal tænke på ren luft, hver dag, hele året rundt. Derfor, hvis vi indånder ren luft, har vi det bedre, og vi bliver mindre syge. Det er en kæmpe besparelse for dig som forælder og medarbejder ikke at skulle være syg og for alle arbejdsgivere. Så - med det sagt håber jeg du har lyst til at tage et kig på vores sortiment (klik på linket herunder) og kontakt os gerne, så du kan få personligt besøg af en af vores søde medarbejdere, der kan lave en gratis opmåling af hvordan bare luftn er med dig!

Hvad er det i luften du indånder?

 

Forkølelse

Forkølelse og influenza rammer 10 millioner mennesker i Sverige hvert år.

Sygdomme

Luftvejssygdomme - forkølelse, influenza, allergi og astma - er hovedårsagen til lægebesøg hvert år.

Influenza

Influenza kan spredes til andre op til 50 meter væk - primært som små partikler, når nogen hoster, nyser eller taler, og kan holde sig i live i luften i flere timer.

 

 

lugter

Lugte i lokalerne kan forårsage en negativ effekt. Lugte fra toiletter, cafeterier, muggen luft med mere er hovedårsagerne til klager til ejendomsejere, og folk danner sig hurtigt en mening om din hygiejne ved hjælp af lugte.

Andre irriterende stoffer

Flygtige organiske forurenende stoffer er potentielt skadelige kemikalier, der frigives fra hverdagsprodukter. Maling, rengøringsmidler, kontorudstyr og mere kan indeholde flygtige organiske forbindelser og udløse hovedpine, astma og allergianfald. Andre luftbårne forurenende stoffer kan være: Skimmelsvampsporer, lugte og dyreekskrementer, cigaretrøg, bakterier.

Allergener

Det anslås, at op til 40 % af europæerne lider af allergisk rhinitis. Allergiske reaktioner kan udløses af irriterende stoffer såsom: Sæsonbestemt pollen / ambrosia Luftbåren skimmel Dyreekskrementer Støvmider Disse irriterende stoffer kan også føre til vejrtrækningsproblemer for personer med astma, som rammer 1 ud af 11 børn.

Bakterier

Eksperter er enige om, at influenzavirus hovedsageligt spredes gennem luftbårne partikler. Disse partikler dannes, når folk hoster, nyser eller taler. Virustransmissioner, som kan bevæge sig 50 m på egen hånd, kan accelereres eller spredes gennem bygningens ventilationssystem, hvilket kan forårsage smittespredning.