Sommer med Xyron

Vores Xyron -maskiner er normalt forbundet med konstruktion og børnehaver, men kan bruges til så meget mere.
Læsning Sommer med Xyron 2 minutter Næste Undgå at blive syg dette efterår!

Sommeren nærmer sig storm, og det er på høje tid til lancering og forberedelse til den studerende. Vores Xyron -maskiner er normalt forbundet med konstruktion og børnehaver, men kan bruges til så meget mere.

Med vind i sejlene, en fri horisont mod en ukendt destination, og salt sprøjter fra det dybe blå hav, sejler du fremad. Ja, den bedste tid er snart her. Sommer. Men - der i cockpiten i The Wave Blue, en bølge og diagrammet vil blive ødelagt, ønsker du dig lamineret dine diagrammer. Pas allerede på - inden ulykken er sket, så du kan nyde sejlsport til sommeren i sommer.

Hvis du ikke har en Xyron -maskine og ikke ønsker at købe en, er det dejligt at komme til os i Nyköping og få dine diagrammer lamineret på stedet.

Den studerende - største dag indtil videre for mange teenagere! Efter mange års slid i skolen er døren til den "voksne" verden nu tæt. Måske er en spændende rejse på skemaet for dit særlige barn. Eller fortsatte undersøgelser. Uanset hvad er dette den første dag i en ny æra i dit barns liv.

Vi hjælper dig med at laminere studentplakaten. Kom til os i Nyköping - og vi vil laminere din plakat på plads. Ideel til en regnfuld afslutning såvel som en uforstyrret hukommelse fra den store dag.

Fortsæt med at læse