Stå op, når du arbejder og føler fordelene

Med en højde og lavere skrivebord kan du variere din arbejdsdag ved at dreje siddende og stående arbejde. Fordelene ved at stå op er enorme, du styrker hele din krop og får en bedre holdning.

Med en højde og lavere skrivebord kan du variere din arbejdsdag ved at dreje siddende og stående arbejde. Fordelene ved at stå op er enorme, du styrker hele din krop og får en bedre holdning. Du brænder også meget flere kalorier sammenlignet, hvis du kun sætter dig ned.

Skrivebord

Vi har valgt at gøre det let for dig og tilbyde et fremragende højde og lavere skrivebord, der er super let at samle og installere. Vores skrivebord har bygget -i motorer i hvert ben, hvilket gør installationen betydeligt enklere og hurtigere end de fleste andre borde på markedet. En anden fordel er, at du undgår strålen, der skærer masser af plads under bordet.

Luk lyden

Glem ikke det vigtige tilbehør for at afslutte din nye arbejdsplads. Du kan f.eks. Fastgør en brugerdefineret bordskærm, og luk lyde, der absorberes, og få en indsigtet oase.

Stå behageligt

Sidst men mindst lige så vigtig for at være i stand til at stå i længere tid uden at blive såret i fødderne og knæene, skal du supplere din højde og lavere skrivebord med et fejlplads eller arbejdspladsmåtte. Fejlbestyrelsen er vores mest behagelige produkt at stå på. De fire puder, der sidder i hvert hjørne, dæmper effektivt vægte op til 150 kg og er stabile, men udfordrer på samme tid kroppen, der skal stabilisere, som styrker bagagerummet og knæene.

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.