Stå op, når du arbejder, og mærk fordelene

Med et hæve- og sænkebord kan du variere din arbejdsdag ved at skifte siddende og stående arbejde. Fordelene ved at stå op er enorme, du styrker hele kroppen og får en bedre holdning.

Med et hæve- og sænkebord kan du variere din arbejdsdag ved at skifte siddende og stående arbejde. Fordelene ved at stå op er enorme, du styrker hele kroppen og får en bedre holdning. Du forbrænder også mange flere kalorier i forhold til bare at sidde ned. 

Skrivebord

Vi har valgt at gøre det nemt for dig og tilbyde et fremragende højdejusterbart skrivebord, der er super nemt at samle og montere. Vores skrivebord har indbyggede motorer i hvert ben, hvilket gør monteringen meget nemmere og hurtigere end de fleste andre borde på markedet. En anden fordel er, at du undgår bjælken, der skærer meget plads under bordet.

Slå lyden fra

Glem ikke det vigtige tilbehør til at fuldende din nye arbejdsplads. Du kan f.eks. vedhæft en tilpasset bordskærm og luk absorberede lyde ude og få en privatlivsoase.

Stå behageligt

Sidst men ikke mindst, for at kunne stå længe uden at få ømme fødder og knæ, bør du supplere dit højdejusterbare skrivebord med en fejlbræt eller en arbejdspladsmåtte. Fejlbrættet er uden sammenligning vores mest behagelige produkt at stå på. De fire puder, der sidder i hvert hjørne, dæmper effektivt vægte op til 150 kg og er stabile, men udfordrer samtidig den krop, der skal stabilisere sig, hvilket styrker torso og knæ.