Stå op og arbejd - lev længere!

Stå op og arbejd - lev længere! Risikoen ved at sidde stille hele dagen er mange, og meget indlysende. Du ødelægger dit skelet, du nedbryder dit stofskifte og dine muskler falmer. Det er blot nogle af risiciene ved at sidde stille alt for meget.

 
 
 

Har du et stillesiddende job? Så dør du nok for tidligt!

Alt for mange af os sidder ned hele dagen, det gør ondt på os på så mange utrolige måder, men på trods af det er der ikke mange, der er ligeglade. Disse typer af sundhedsrisici, der er relativt nemme at løse, er næsten dem, der er mest frustrerende. Ingen behøver at spise pommes frites fyldt med transfedt hver dag, og med meget simple midler kunne man løse problemet med stillesiddende arbejde.

Risikoen ved at sidde stille hele dagen er mange og meget åbenlyse. Du ødelægger dit skelet, du nedbryder dit stofskifte og dine muskler falmer. Det er blot nogle af risiciene ved at sidde stille alt for meget.

Hvad er fordelene ved at stå op og arbejde?

Fordelene taler for sig selv, du forbrænder flere kalorier, du styrker dit skelet og muskler og forbedrer blodcirkulationen. Alle disse fordele gør det, hvis du bare satte dig ned 3 timer mindre hver dag så ville du forlænge dit liv med 2 år. Udover det kan vi mere eller mindre regne med, at de sidste år af dit liv også bliver umådeligt meget bedre, takket være færre sygdomme og problemer med leddene og en generelt stærkere krop.

Dette billede giver både god info om risici ved et stillesiddende arbejde, men kommer også med fordelene ved at stå op og arbejde.

 

Kilde: https://bit.ly/2Du5YFs

 

Vi har flere stilfulde ståtæpper, der gør din ståplads lettere.

De fleste af dem kan hænges op, så du kan dele med kollegaer.

Hvorfor ikke tage en pause fra din arbejdsdag med nogle kollegaer og lave nogle strækøvelser?