We are not "POLLEN" your leg!

Pollen -sæsonen er allerede begyndt! Vidste du, at en ud af fire svensker lider af pollen? Mange mennesker lider unødvendigt, fordi der er luftrensere, der hjælper med at rense luften på pollenpartikler, der får dig til at føle dig bedre og ikke behøver at spise medicin og tage næse spray og øjendråber.

Vi laver ikke sjov - pollensæsonen er allerede begyndt! Hvis du lider af allergi og synes det er trættende enten at gå hen og føle dig lidt syg, føle ubehag i luftvejene, gå med irriterede øjne osv. men ikke vil proppe dig med diverse medicin, tage næsespray eller øjendråber - Så der er en løsning til dig! Nemlig AeraMax Pro. AeraMax Pro er en luftrenser, der renser luften med 99,97% og opfanger både pollenpartikler, vira, støv, mider, bakterier, røg, lugte, udstødningsgasser, vejsalt, parfume, rensepartikler med mere. 

Vidste du, at hver fjerde svensker lider af pollenallergi med øjen- og luftvejsproblemer? Eller at halvdelen af disse er forårsaget af græspollen? Selve pollensæsonen kan inddeles i tre perioder; først foråret hvor løvtræerne blomstrer, så sommeren med græspollen og til sidst sensommeren/efteråret som er gråbønnesæsonen.

Luftrenser AeraMax Pro er ikke kun god til at fjerne pollenallergi, over 7 millioner mennesker dør hvert år på grund af dårlig luft, hele 430.000 mennesker dør hvert år i EU. Vores lunger absorberer forskellige partikler fra alt fra bildæk, tøj, rensepartikler, printere, asbest, bakterier, vira, støv, mider, sandstorme, vulkanudbrud, industrier, høst, duftlys, saltpartikler, alle parfumerede produkter såsom rengøringsmidler, parfume og hårprodukter mm. Vores lunger har brug for lidt hjælp på stakken for at rense luften, så vi kan føle os godt tilpas. Det er især vigtigt for små børn, fordi deres lunger ikke er fuldt udviklede og for ældre med nedsat lungefunktion. Men selv alle voksne har brug for ren luft for at have det godt. Vi er utroligt påvirket af luftkvaliteten, det mærkes blandt andet på din koncentration, hvis du mærker hovedpine, træthed osv., så AeraMax Pro er en god investering uanset årstiden.

Vi har flere forskellige modeller af AeraMax Pro:

AeraMax Wulff Edition

AeraMax PRO AM II

 

AeraMax Pro AM III stativ

AeraMax Pro AM IV

 

Lige nu har vi kampagne på alle AeraMax luftrensere, vi giver hele 25% rabat - Køb en professionel luftrenser fra 3.746 SEK ex moms.

Klik her for at se hele vores udvalg af AeraMax