Vi er ikke "pollen" dit ben!

Pollen -sæsonen er allerede begyndt! Vidste du, at en ud af fire svensker lider af pollen? Mange mennesker lider unødvendigt, fordi der er luftrensere, der hjælper med at rense luften på pollenpartikler, der får dig til at føle dig bedre og ikke behøver at spise medicin og tage næse spray og øjendråber.

Vi laver ikke noget - pollensæsonen er allerede startet! Hvis du lider af allergi og finder det trættende at enten gå og føle sig lidt syg, føle forstyrrelse i luftveje, gå med irriterede øjne osv. Men ikke ønsker at sætte dig forskellige medicin, tage næsespray eller øjendråber - så er der En løsning til dig! Nemlig Aeramax Pro. Aeramax Pro er en luftrenser, der renser luften på 99,97% og fanger både pollenpartikler, vira, støv, mider, bakterier, røg, lugt, udstødningsgasser, vejsalt, parfume, rengøringspartikler osv.

Vidste du, at en ud af fire svensker lider af pollenallergi med øjne og luftveje? Eller den halvdel af disse er forårsaget af græspollen?Selve pollensæsonen kan opdeles i tre perioder; Først i foråret, når de løvtræer blomstrer, derefter sommeren med græspollen og til sidst den sene sommer/efterår, der er Gråbon's sæson.

Air Purifier Aeramax Pro er ikke kun god til at fjerne pollenallergi, over 7 millioner mennesker dør hvert år på grund af dårlig luft, så mange som 430.000 mennesker dør inden for EU hvert år. Vores lunger får forskellige partikler fra alle slags bildæk, tøj, rengøringspartikler, printere, asbest, bakterier, vira, støv, mider, sandstorme, vulkanudbrud, industrier, høst, duftlys, saltpartikler, alle parfumeprodukter såsom Detergenter, parfume og hårprodukter mm. Vores lunger har brug for hjælp på bunken til at rengøre luften for at vi kan føle os godt. Det er især vigtigt for små børn, for deres lunger er ikke fuldt udviklet såvel som for ældre med nedsat lungefunktion. Men selv alle voksne har brug for ren luft for at føle sig godt. Vi er utroligt påvirket af kvaliteten af ​​luften, den kan blandt andet mærkes på din koncentration, hvis du føler hovedpine, træthed osv., Så Aeramax Pro er en god investering uanset sæsonen.

Vi har flere forskellige modeller af Aeramax Pro:

Aeramax Wulff Edition

Aeramax Pro Am II

 

Aeramax Pro Am III Stand

Aeramax pro am iv

 

Lige nu har vi en kampagne på alle Aeramax -luftrensere, vi tilbyder en fuld 25% rabat - Køb en professionel luftrenser fra 3.746: - Ex Vat.

Klik Her for at se hele vores række aeramax 

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.