wulff 1980

Om os

Wulff Beltton AB blev grundlagt i efteråret 1993. Virksomheden er en del af en børsnoteret gruppe, WULFF-Gruppe PLC. Wulff blev startet op allerede i 1890 i Helsinki og har siden med succes leveret kvalitetsprodukter og innovationer. Siden 2000 er gruppen blevet opført på NASDAQ OMX Helsinki. Vi er nordiske forgængere på børsen i vores branche.

Historien rundt Wulff

thomas wulff

WULFF GRUNDLAGT

I 1890 i Helsinki, Finland var der en ung og ambitiøs mand ved navn Thomas Fredrik Wulff. Han arbejdede i sin onkel Gustaf Wilhelm Edlunds forlag og boghandel som bibliotekar. Hos Edlunds lærte den unge Thomas om opførsel, etik og bæredygtighed, men han drømte om at stå på egen hånd.

I august 1890 åbnede Thomas Wulff hans egen lille papirbutik på Fredrikinkatu Street. Det er nu over 130 år siden.

Wulff i dag

I øjeblikket er vores produktportefølje endnu bredere. I dag kan vi tilbyde tusindvis af kvalitetsprodukter og innovationer med fokus på at skabe et bedre arbejdsmiljø for alle arbejdspladser.

Vores byggedivision har udviklet sig og tilbyder i dag et bredt sortiment, der følger hele byggeprojektet. Derudover blev vores netbutik i 2008 lanceret med det formål, at varesortimentet skal være let tilgængeligt for vores kunder.


I næsten 30 år har vi skabt bedre arbejdspladser og målet er at fortsætte med hjælp fra vores specialistekspertise inden for kontormøbler, ergonomi og byggeri. Vi mener, at en moderne virksomhed skal ønske at forebygge dårligt helbred og skader. Vores vision er fortsat at gøre enhver arbejdsplads bedre med konkurrencedygtige produkter af høj kvalitet og til en overkommelig pris.


-Wulff Beltton forbedrer din arbejdsplads.

Kontakt os