Prøv gratis i 14 dage

Ondt i arm, skulder eller nakke? Mouse trapper er den musemulighed, der forhindrer musearm og andre problemer, der kan opstå, når man arbejder med en traditionel computermus.

Hvorfor Mousetrapper?

Den centrerede placering af Mousetrapper foran tastaturet giver en god ergonomisk arbejdsstilling med armene tæt på kroppen og hænderne tæt på tastaturet.

Takket være dette kan du både forebygge og mange gange afhjælpe de belastningsskader, der kan opstå i forbindelse med arbejde uden for din egen skulder – hvilket du gør med en almindelig computermus. Så du behøver ikke længere række ud efter musen på skrivebordet. Det brede og bløde håndledsstøtte giver også støtte og aflastning til nakke, skuldre, arm og håndled.

Prøv en Mousetrapper i fred og ro, helt gratis!

Dette tilbud henvender sig ikke til private slutbrugere, men udelukkende til virksomheder og deres ansatte.

Udfyld formularen nedenfor og vælg den model, du er interesseret i at låne. Vælg "ved ikke", hvis du ønsker rådgivning. Mousetrapper ringer og rådfører dig med dig.

2. Et demoprodukt sendes til din arbejdsplads, og du har cirka 14 dage til at teste produktet.

Efter prøveperioden modtager du en returadresselabel tilbage til Mousetrapper. Gem original karton og ydre emballage, så du kan returnere produktet sikkert. Vi afholder forsendelsesomkostningerne.

Hvis du ønsker at købe produktet, skal du blot gå ind i vores netbutik og bestille den model, du ønsker.

Bestil