Alt hvad du behøver at vide

Hvad er risiciene og fordelene ved hjemmekontoret?

Fordelene ved et hjemmekontor/arbejdsstation derhjemme er indlysende. Medarbejderen skal ikke længere rejse til og fra kontoret, hvilket sparer tid og omkostninger.

Produktivitetsniveauet stiger, fordi der ikke er nogen distraktion fra andre kolleger eller fra den støj, der opstår i åbne kontorlandskaber, der bliver mere og mere almindelige.

Hjemmekontoret fremmer derfor koncentreret og produktivt arbejde.

Men at arbejde hjemmefra indebærer også visse risici. Især når det kommer til databeskyttelse og datasikkerhed.

Reglerne og bestemmelserne i GDPR er stadig gældende på hjemmekontoret, når det kommer til persondata.

Vinder af pap retur

Pak miljøvenligt til en lavere pris!

Lyder det for godt til at være sandt? Hos papgenbrugere som HSM ProfiPack genbruger du bølgepapkasser, som ellers ville blive smidt ud eller sendt til genbrug. Få helt nyt emballagemateriale og udskift eller suppler bobleplast mm. Du kan reducere dine indkøb af plastik fra dag ét og kan pakke helt miljøvenligt uden at betale for emballagematerialer.

HSM makuleringsmaskine

Køb eller lej HSM makuleringsmaskiner med hurtig levering fra os hos Wulff Beltton, vi er eksperter i makuleringsmaskiner.

HSM har fremstillet dokumentmakulatorer siden 1981 og er kendt for deres ekstremt høje kvalitet. HSM er et glimrende valg for dem, der ønsker en dokumentmakulator, der kun fungerer år efter år uden at skulle tænke på overophedning og andre begrænsninger.

Hos os finder du dokumentmakulatorer i højeste sikkerhedsklasse P-7 og er velegnede, når det er umuligt at gendanne det dokument, der er makuleret i tusindvis af stykker.

Vi har også ekstra store dokumentmakulatorer til krævende opgaver.

Ønsker du hjælp til at finde den rigtige model til dig, så kontakt os , så hjælper vi dig.