Undgå vab-dage i efteråret - vi har løsningen! Og 30% rabatkode!

Nu hvor efteråret er her, kommer forkølelsen. Der er måder at holde sig sund på. Med en luftrenser fra AeraMax, der renser 99,97% af alle partikler i luften, kan du reducere vabs og syv dage med op til 75%.
Hold dig sund dette efterår med AeraMax Pro! Læsning Undgå vab-dage i efteråret - vi har løsningen! Og 30% rabatkode! 2 minutter Næste Gravide kan føde for tidligt på grund af dårlig luft!

Undgå vab-dage dette efterår!

Nu hvor efteråret er her og skolerne er startet, kommer forkølelsen som et brev med posten. Men der er måder at reducere forkølelse på – nemlig med AeraMax luftrensere! AeraMax renser luften hele 99,97% og dermed på vira, bakterier, pollen, allergener, lugte mm. Mange tror, at det er nok at være omhyggelig med at vaske hænder, men de fleste vira og bakterier spredes gennem luften, så luften skal også renses. Forskning viser, at skoler, hjem og kontorer, der har luftrensere, kan reducere sygedage med mere end 75 %.

Lige nu tilbyder vi vores kunder 30% rabat på luftrenser AeraMax Wulff Edition. Brug koden VÆRT30 ved kassen fratrækkes rabatten. Gælder til 180909 og kun i foråret online butik

AeraMax Wulff Edition!

Ultrastøjsvag drift og nattilstand med dæmpet lys for uforstyrret søvn. Fire-trins rensningssystem, der fanger 99,97% af luftbårne partikler så små som 0,3 mikrometer, inklusive pollen og andre allergener, støvmider, skimmelsporer, cigaretrøg og lugte/partikler fra dyr. AeraMax har AeraSafe Antimikrobiel behandling - indbygget beskyttelse mod lugte forårsaget af bakterier, skimmelsvamp og svampe sammen med HEPA-filtre. AeraSmart sensor overvåger luftkvaliteten og justerer automatisk blæserhastigheden for at holde din luft ren. Blå, gule og røde lys indikerer renheden af din luft. Aera +-tilstanden er designet til allergitilstande og øger luftstrømmen med 50 % for at fjerne allergener fra luften. Indikatorer fortæller dig, hvornår det er tid til at udskifte filtre (kul- og ægte HEPA-filtre). 

Anbefales til værelser på 18 kvm