Undgå VAB -dage i efteråret - vi har løsningen! Samt 30% rabatkode!

Nu når efteråret er her, vil forkølelsen også komme. Der er måder at forblive sunde på. Med en luftrenser fra Aeramax, der renser 99,97% af alle partikler i luften, kan du reducere VAB og syv dage med op til 75%.
Bliv sund dette efterår med Aeramax Pro! Læsning Undgå VAB -dage i efteråret - vi har løsningen! Samt 30% rabatkode! 2 minutter Næste Gravide kvinder kan føde for tidligt på grund af dårlig luft!

Undgå VAB -dage i efteråret!

Nu hvor efteråret er her, og skolerne er startet, kommer forkølelsen som et brev på stillingen. Men der er måder at reducere forkølelse - nemlig med Aeramax Air Purifier! Aeramax renser luften på 99,97% og dermed på vira, bakterier, pollen, allergener, lugt osv. Mange mennesker tror, ​​at det er nok at være forsigtig med at vaske hænderne, men de fleste vira og bakterier spreder sig gennem luften, og derfor skal luften også renses. Forskning viser, at skoler, hjem og kontorer, der har luftrensere, kan reducere sygedage med mere end 75%.

Lige nu tilbyder vi vores kunder en 30% rabat på Air Purifier Aeramax Wulff -udgave. Brug koden Host30 Ved kassen trækkes rabatten. Gyldig indtil 180909 og kun om foråret webshop

Aeramax Wulff Edition!

Ultra lydløs operation og nattilstand med svage lys til uforstyrret søvn. Fire -sceneroprensningssystem, der fanger 99,97% af luftbårne partikler så små som 0,3 mikron, inklusive pollen og andre allergener, støvmider, skimmelsporer, cigaretrøg og lugt/partikler fra dyr. Aeramax har aerasafe antimikrobiel behandling - bygget - i beskyttelse mod lugt forårsaget af bakterier, skimmel og svampe sammen med HEPA -filtre. Arasmart -sensor overvåger luftkvaliteten og justerer ventilatorhastigheden automatisk for at holde din luft ren. Blå, gult og rødt lys indikerer renhed i din luft. AERA + -tilstand er designet til allergiforhold og øger luftstrømmen med 50% for at tage Nort -allergener fra luften. Indikatorer giver dig besked, hvornår det er tid til at udskifte filtre (kulstof og ægte HEPA -filter).

Anbefalet til plads på 18 kvm

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.