Har du missat alla fördelarna med god ergonomi det senaste året på ditt hemmakontor?

Har du savnet alle fordelene ved god ergonomi i det forløbne år på dit hjemmekontor?

Har du savnet alle fordelene ved god ergonomi i det forløbne år på dit hjemmekontor? Når vi langsomt begynder at vende tilbage til det såkaldte "nye normale", hvorfor ikke se det som en mulighed for at skabe et nyt sundt og ergonomisk kontorlokale?

Luftrenser rettet mod pollenallergier Læsning Har du savnet alle fordelene ved god ergonomi i det forløbne år på dit hjemmekontor? 3 minutter

Når vi langsomt begynder at vende tilbage til det såkaldte "nye normale", hvorfor ikke se det som en mulighed for at skabe et nyt sundt og ergonomisk kontorlokale?

 

Et nyt normalt liv med et nyt sundt kontorlokale? Når vi endelig flytter ud af vores hjemmekontor og tilbage til vores arbejdskontorer, kan det være tid til at se nærmere på dit kontorlokale og din ergonomi.

 

Hjemmekontoret har været virkeligheden for de fleste i det forløbne år. Med denne pludselige ændring måtte vi omdanne vores hjem til kontorer. I løbet af denne tid har vi måske glemt eller overset betydningen af ​​god ergonomi. Nu hvor vi endelig vender tilbage til kontoret er en perfekt mulighed for at evaluere dit kontorlokale og optimere din ergonomi. Lad os forklare hvorfor:

 

Hvorfor er ergonomi vigtig?

 

Hvis du oplever eller har oplevet smerter i din arm, hånd, nakke, ryg eller skuldre efter mange timer foran computeren, er det tid til at se nærmere på dit kontor og dens ergonomi. Sunde, ergonomiske vaner hjælper dig med at bevare en sund kropsholdning og sikre variation i lange dage foran computeren.

 

Variation, pauser og ordentlige arbejdsværktøjer er nøglen til god ergonomi. Vi ser alle anderledes ud og har vores egne naturlige, afslappede og behagelige positioner og bevægelser. God ergonomi betyder, at du kan skræddersy dit kontor, så det er rigtigt for dig.

 

Ved at praktisere god ergonomi kan du forhindre skader og smerter forårsaget af dårlige kontorlokaler og arbejdsvaner.

 

Hvordan kan du gøre dit kontor er ergonomisk?

 

Hvad kan du gøre for at sikre god ergonomi på arbejdet? Der er forskellige tip og tricks, der hjælper dig med at komme til ergonomiske arbejdsvaner. Du kan tage pauser, lytte til din krop og træne naturlige bevægelser. Derudover kan du opgradere dit kontorlokale med det rigtige ergonomiske udstyr som Contour Designs Rollermouse.

 

Rollermouse er en centreret mus, der hjælper dig med at få en opretstående og nøjagtig holdning. Rollermouse hjælper dig med at forhindre overarbejde og giver dine håndled mulighed for at slappe af komfortabelt under arbejdet. En centreret mus som rullehus hjælper også med lysspænding i hænder, arme, nakke og ryg.

 

Du vil takke dig selv i fremtiden

 

Ikke kun vil du takke dig selv i morgen for din nye normale arbejdsdag, der indeholder et opgraderet og sundt kontor. Vi er sikre på, at selv dit fremtidige selv vil være meget taknemmeligt, fordi du startede med gode ergonomiske vaner.

 

Introduktion af sunde ergonomiske metoder og vaner kombineret med en centreret mus som et rullehus hjælper dig med at sikre variation på arbejdet. Som et resultat vil dit fremtidige selv opleve mindre smerter og reduceret risiko for almindelige skader forårsaget af lange arbejdsdage ved skrivebordet.

 

Fremtiden involverer en ny normalitet. Gør den nye normale til en del af dit kontor i dag. Føl forskellen, føl dig godt tilpas, føl dig afslappet og føl dig tilfreds.

 

Få dit rullehus og kom i gang med din gode ergonomi i dag!

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.