Hold dig sund dette efterår med AeraMax Pro!

Ni ud af ti svenskere bliver forkølet mindst én gang om året. Men du kan undgå forkølelse, hvis du renser luften. AeraMax Pro renser luften med hele 99,97%.

Snart er efteråret her - og med efteråret kommer forkølelse!

Ni ud af ti svenskere er ofte forkølet mindst en gang om året! Men der er måder at undgå sygdomme og forkølelse på. 

Med AeraMax Pro luftrenser renser du luften med hele 99,97%. AeraMax pro renser luften på bl.a. vira, bakterier, pollen, lugte, mad mv.

Forskning viser, at du kan reducere forkølelse med hele 75 %, hvis du har en luftrenser. Du bliver også mere produktiv, du får mindre hovedpine, du bliver mere opmærksom og en række andre fordele.

Der er nogle myter og misforståelser om, at det er nok at tørre overflader af i lokaler, klasseværelser, restauranter, toiletter og i hjemmet. Men det er ikke sandt. For at højne kvaliteten skal du også rense luften, da de fleste bakterier, vira og allergener er luftbårne.

Det er her AeraMax Pro kommer ind i billedet, for renere luft betyder renere lokaler. 

AERAMAX PRO

Selvom vi normalt ikke tænker så meget over kvaliteten af indeluften, er det noget, vi bør gøre. Indeluften indeholder fem gange flere forurenende stoffer end udendørsluft.

Offentlige og fællesarealer som kontorer, plejefaciliteter og skoler er ynglepladser for bakterier, vira, støv og allergener samt stærke kemikalier og lugte.

Vi er alle klar over behovet for at vaske hænder og rengøre fællesarealer såsom døre, bordplader, badeværelser osv., men det er ikke nok. Vi skal rense luften

HVORDAN AERAMAX PRO FUNGERER

Et forfilter modtager de største partikler og forurenende stoffer. 

 Et kulfilter med granulat, der er organisk, renser luften for lugte som lugte, mad, rengøringsmidler mv. 

 Ægte HEPA-filtre, der renser luften for 99,97 % af de luftbårne forurenende stoffer * 

 4.PlasmaTrue ™ Bipolar ionisering skaber elektrisk ladning og kan fange de mindste partikler og forbedre luftrensningen. * op til 0,3 mikrometer Den intelligente sensor, der registrerer lyd, lys, bevægelse og lugt. EnviroSmart bestemmer rummets tilstand og renser derved luften optimalt. Det betyder også, at AeraMax Professional maskinen har længere holdbarhed på filtre og energiforbruget er lavere. AeraMax Professional er designet til permanent installation til almindelige miljøer med dårlig indeluft. Luftrenseren har et forstærket ydre hus og er baseret på overlegne komponenter, effektive filtre og pålidelig ydeevne.

AeraMAx Pro AMII

AeraMax Pro AMII renser op til 28m2

AeraMax Pro AMIII

Rensdyr op til 65m2

AeraMAx Pro AMIV

AeraMax Pro AMII renser op til 130m2