Bliv sund dette efterår med Aeramax Pro!

Ni ud af ti svensker er kolde mindst en gang om året. Men du kan undgå forkølelse, hvis du renser luften. Aeramax Pro renser luften på 99,97%.

Snart er efteråret her - og med efterår kommer forkølelse!

Ni ud af ti svensker Er ofte kolde mindst en gang om året! Men der er måder at undgå sygdom og forkølelse på.

Med Aeramax Pro Air Purifiers renser du luften på 99,97%. Aeramax Pro renser luften på f.eks. vira, bakterier, pollen, lugt, matos osv.

Forskning viser, at du kan reducere forkølelse med så meget som 75%, hvis du har en luftrenser. Du bliver også mere produktiv, du får mindre hovedpine, du bliver mere attraktiv og en række andre fordele.

Der er nogle myter og misforståelser, at det er nok til at tørre områder i værelser, klasseværelser, restauranter, toiletter og i hjemmet. Men det er ikke sandt. For at kvaliteten skal øges, skal man også rense luften, da de fleste bakterier, vira og allergener er luftbårne.

Det er her Aeramax Pro kommer ind på billedet, fordi renere luft betyder renere lokaler.

Aeramax Pro

Selvom vi normalt ikke tænker meget på kvaliteten af ​​den indendørs luft, er dette noget, vi skal gøre. Den indendørs luft indeholderFem gange mere forurening end den udendørs luft.

Offentlige og fælles områder, såsom kontorer, sundhedsinstitutioner og skoler, er på grund af bakterier, vira, støv og allergener samt stærke kemikalier og lugt.

Vi er klar over, at alle har behovet for at vaske vores hænder og rene fællesarealer såsom døre, bordplader, badeværelser osv., Men dette er ikke nok.Vi er nødt til at rense luften

Så arbejde Aeramax Pro

1.ATte -filter modtager de største partikler og forurening.

2. Et bilfilter med granuler, der er organisk, renser luften fra dufte som lugt, matos, vaskemidler osv.

3.SID HEPA -filtre, der renser luften ved 99,97% af den luftbårne forurening*

4.Plasmatrue ™ bipolær ionisering skaber elektrisk ladning og kan fange de mindste partikler og forbedre rengøringen af ​​luften. *Op til 0,3 mikrometer den intelligente sensor, der opfatter lyd, lys, bevægelse og lugt. Envirossmart bestemmer rumets tilstand og renser derved luften optimalt. Dette betyder også, at den professionelle aeramax -maskine får længere holdbarhed på filtre, og energiforbruget er lavere. Aeramax -professionel er designet til permanent installation til almindelige miljøer med dårlig indendørs luft. Luftrenseren har et forstærket ydre hus og er baseret på overlegne komponenter, effektive filtre og pålidelig ydelse.

Aeramax Pro Amii

Aeramax Pro Amii Reindeer op til 28m2

Aeramax Pro amiii

Renser op til 65m2

Aeramax Pro Amiv

Aeramax Pro Amii Reindeer op til 130m2

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.