Floorguard Gulv- og trappebeskyttelse!

Floorguard er den nye måde at beskytte gulve, trapper og bordplader på under renovering og er et af vores mest populære og bedst sælgende produkter. De er væsketætte og selvklæbende universal non-woven stoffer. Du skåner også miljøet, hvis du bruger gulvbeskytter, fordi du efter brug blot ruller op og derefter ruller ud til næste job. 

Gulvbeskytter Gulv- og trappebeskyttelse!

Floorguard er den nye måde at beskytte gulve, trapper og bordplader på under renovering og er et af vores mest populære og bedst sælgende produkter. De er væsketætte og selvklæbende universal non-woven stoffer. Du skåner også miljøet, hvis du bruger gulvbeskytter, fordi du efter brug blot ruller op og derefter ruller ud til næste job. Derudover sparer du en masse tid ved at undgå alt besværet med almindelig mælkepap og tape. Risikoen for at spartelmasse, maling og snavs ødelægger overfladen er ligeledes minimal. I trapper er det meget nemmere og også mere sikkert at bruge gulvbeskytter end traditionelt mælkepap, da du ikke risikerer at glide så let. Floorguard fås også med eget logo, så du kan markedsføre din virksomhed, mens du er på diverse opgaver. Der findes en række forskellige varianter og størrelser alt efter hvilket underlag eller arbejde du skal udføre. 

Gulvvagt

GULVVÆGTIG SELVKLÆBENDE GULV- & TRAPPEBESKÆRM

Floorguard er et non-woven stof med fremragende beskyttelse mod fugt, hjul og faldende værktøjer.

Produktet er velegnet til forskellige gulve og trapper i forskellige materialer samt forskellige overflader, medmindre de er tørre, såsom parket-, laminat- eller plastgulve.

Floorguard Standard er lavet af genbrugte polyesterfibre og er specielt beregnet til byggeri, ombygning og indvendigt arbejde. 

Fås i 3 forskellige bredder, 0,65M, 1M og 2M bred.


WULFF FLOORGUARD 1130 SELVKLÆBENDE FIBERDUG 1 X 25M

Sikker afdækning af præfabrikerede betonelementer under byggearbejde.

Præfabrikerede betonelementer kan også dækkes på en sikker måde under byggearbejdet! Med Floorguard 1130 - en selvklæbende beskyttelse specielt udviklet til dette formål gennem blandt andet byggeaffald, faldværktøj, stempel- og monteringsstøtte, vand og maling.

Floorguard 1130 er et slidstærkt, solidt fiberdug i 3 lag med selvklæbende imprægnering. Standardmålet er 1 m x 25 m.


WULFF FLOORGUARD 1120 SELVKLÆBENDE FIBERDUG 1 X 25M

Transparent, selvklæbende fiberdug til nylagte gulve.

Floorguard 1120 er et unikt, selvklæbende non-woven stof, specielt designet til at beskytte gulve og trapper af natursten og træ, der ikke er tørret helt.

Takket være, at det er forsynet med en yderst effektiv beskyttelsesfilm, kan underlaget dækkes allerede under tørretiden.

Floorguard 1120 giver således en betydelig tidsbesparelse til indvendigt byggeri og renoveringsarbejder.

Floorguard 1120 har en dampgennemtrængelighed på 1,2 liter pr. kvadratmeter inden for 24 timer. 


Floorguard film

Gå ikke glip af, hvor glat og nemt det er at bruge gulvbeskytter gulv- og trappebeskyttelse! 

 

gå ikke glip af det

Følg os gerne på vores sociale mediekanaler!