7 tips til en sundere arbejdsplads

Musen slider mere på kroppen end tastaturet gør, så prøv at bruge så mange tastaturgenveje som muligt. Rør musen med hele armen, ikke håndleddet.

1.  Giv overkroppen støtte

Sæt dig så langt tilbage i stolen som muligt med ryggen mod ryglænet og underarmene på armlænene, mens du slapper af i skuldre og nakke.

2.  Sid oprejst

Placer den øverste kant af skærmen i øjenhøjde (eller lige under), og placer eventuelle dokumenter mellem tasternebordet og skærmen.

3. Undgå at strække

Placer tastaturet og musen tæt på kroppen og telefonen inden for rækkevidde. 

4. Undgå små, gentagne bevægelser

Musen slider mere på kroppen end tastaturet gør, så prøv at bruge så mange tastaturgenveje som muligt. Bevæg musen med hele armen, ikke håndleddet, og prøv at undgå at gøre alt med kun én hånd.

5. Slap af

Begræns antallet af timer, du bruger foran computeren, og hold mange korte pauser. Lad dine hænder hvile, når du ikke bruger musen eller tastaturet.

6. Bevæg dig

Stå op flere gange om dagen. Gå ture. Tog.

7. Lyt til din krop!


Produkter til dig

Brug disse hjælpemidler til at få det bedste arbejdsmiljø.

R-GO HE mus, trådløs

HE-musen er designet med et lodret greb, der giver en neutral, afslappet position for hånd og håndled. Du bevæger musen ved hjælp af din underarm i stedet for dit håndled, hvilket forhindrer slidskader. 


yoga chluft

Yogastolen har et robust udtryk og skiller sig ud på grund af ryglænets unikke design.

Wellgo underarmsstøtte

Underarmsstøtten er udviklet med brugeren i centrum og den unikke asymmetriske form gør, at du opnår en central arbejdsposition foran tastaturet og mellemrumstasten.

Fejlbrættet

Fejlbrættet bruges med fordel ved stående arbejde, for en behagelig aflastning af knæ, ryg og fødder.