Den ergonomiska kontorsstolen Backapp förändrar sättet vi sitter på

Backapp stolen ændrer måden, du sidder på

Er du træt af at sidde i en traditionel kontorstol hele dagen? Vil du forbedre din kropsholdning, reducere rygsmerter og øge din produktivitet? Du kan lade være med at kigge - her har du Backapp stolen.
  • Ergonomisk kontorstol med sadelsæde
  • Nem afbalancering
  • Reducer rygsmerter
  • Fremme ergonomisk kropsholdning
  • Forebyggelse af rygsmerter
  • Reduceret tryk på lænden.
  • Forbedret cirkulation
  • Tillader aktivt at sidde
  • Forebyggelse af stive led og muskler
  • Udviklet af en læge
  • Reducerer stress på leddene
  • Tilpas efter din krop og behov
  • Hold fødderne på balancebjælken
  • Sid med ret ryg
  • Fra 2.000 SEK til 12.000 SEK
  • Kontorer, boliger og skoler
  • Balancemekanismen
  • Åben hoftevinkel
  • Højdejustering
  • Besøg vores showroom i Nyköping
  • Lån en backapp
12. Backapp 360 Balance Board
  • Forbedre balance, koordination og kernestyrke


Introduktion

At sidde stille hele dagen på kontoret kan være en stor belastning for kroppen. Ikke alene er det dårligt for vores kropsholdning, men det kan også føre til ryg- eller nakkesmerter eller andre helbredsproblemer såsom dårligt blodcirkulation eller stive muskler og led.

Men hvad kan man gøre for at forbedre sin siddestilling og undgå smerter og ubehag? Svaret er Backapp , en innovativ løsning til en aktiv siddestilling.

Hvad er en Backapp?

Hvad er en backup-app?

Backapp er en ergonomisk kontorstol, der har et sadelsæde bygget på en unik måde til at engagere kroppen og forbedre holdningen for den person, der sidder i stolen gennem let balancering.

Stolens unikke sadelsæde bevæger sig både fremad og bagud, så den person, der sidder på stolen, automatisk kan justere sin position for at bevare balancen. Dette aktiverer kroppens muskler og øger cirkulationen, hvilket bidrager til et bedre helbred og færre smerter.

Backapp stolen har desuden en unik balancebue, der vipper sidelæns, hvilket yderligere engagerer kroppens muskler og hjælper med at holde rygsøjlen i en neutral position. Backapp fås i flere modeller og designs, så de passer til forskellige behov og arbejdsmiljøer.

 

Hvorfor købe en Backapp stol?

En Backapp stol kan hjælpe dig med at reducere lændesmerter og forbedre kropsholdningen, hvilket kan resultere i øget produktivitet for brugerne. Det justerbare design giver brugerne mulighed for at tilpasse stolen til deres specifikke kropstype og behov.

En Backapp har et sadellignende sæde, der er designet til at reducere trykket på lænden og fremme en ergonomisk holdning. Det unikke sadelformede sæde gør det mere naturligt at sidde i en behagelig stilling for ryggen. Sadelsædet giver dig mulighed for at sidde med en bedre holdning, end hvis du brugte en almindelig kontorstol, hvilket kan give unødig belastning af musklerne over tid.

Hvorfor købe en backup-app?

 

 

Hvad er fordelene ved at sidde på en Backapp stol?

Backapp stolen er en innovativ ergonomisk kontorstol, der er designet til at understøtte brugerens sundhed og velvære. Der er flere specifikke sundhedseffekter og fordele, du kan forvente, hvis du vælger at sidde på en Backapp:

  • Forebyggelse af rygsmerter
  • Reduceret tryk på lænden
  • Forbedret cirkulation
  • Tillader aktivt at sidde
  • Forebyggelse af stive led og muskler

Hvad er fordelene ved at sidde på en Backapp stol?

 

Forebyggelse af rygsmerter

En af de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved Backapp er dens evne til at hjælpe med at forhindre rygsmerter. Sadlens åbne hoftevinkelstøtte og opadgående buedesign gør det muligt for brugeren at sidde med hofterne let fremad, hvilket reducerer trykket på rygsøjlen og forhindrer lændesmerter. Derudover er stolens unikke balancemekanisme designet til at aktivere kernemuskulaturen og styrke ryg og torso, hvilket kan være med til at forebygge rygsmerter på længere sigt.

 

Forbedret cirkulation

En anden fordel ved Backapp stolen er dens evne til at øge blodcirkulationen i kroppen. Stolens bevægelige bundplade og sadellignende design hjælper med at reducere trykket på benene og sædet, så blodet kan cirkulere mere frit og effektivt. Forbedret kredsløb kan have en række positive effekter på helbredet, herunder reduceret træthed og bedre koncentration.

Aktiv siddende

Backapp er designet til at fremme aktivt siddende, hvilket betyder, at brugeren er mere engageret i bevægelse, mens han sidder, og at kroppen er i konstant bevægelse. Aktivt siddende kan have en række positive sundhedseffekter, herunder øget kalorieforbrænding, forbedret kropsholdning, øget muskelstyrke og bedre blodcirkulation.

Forebyggelse af stive led og muskler

At sidde på en Backapp kan også hjælpe med at forhindre stive led og muskler, hvilket kan være et almindeligt problem for folk, der sidder stille i timevis hver dag. Ved at fremme aktiv siddestilling og styrke kroppens kernemuskler kan Backapp stolen hjælpe med at reducere stivhed og øge ledmobiliteten.

 

Hvordan forhindrer en Backapp rygsmerter?

Backapp er en balance- og sadelstol i ét, designet til at reducere trykket på lænden og fremme en ergonomisk kropsholdning. Dette er med til at reducere risikoen for at udvikle langvarige rygsmerter og andre rygrelaterede problemer.

Backapp er udviklet af en læge, der selv har haft mange problemer med sin ryg, så det er ingen overraskelse, at dette produkt har vist sig at være effektivt til at forebygge rygsmerter. Det unikke design af denne type stol giver dig mulighed for at sidde i en mere naturlig stilling end traditionelle kontorstole, hvilket giver mulighed for bedre rygmarvsjustering, samtidig med at belastningen på led i hele kroppen (inklusive nakken) reduceres.

Hvordan forhindrer en Backapp rygsmerter?

 

Hvorfor vælge en Backapp frem for en "almindelig kontorstol"?

En standard kontorstol har normalt et enkelt sæde og ryglæn og er designet til at holde brugeren komfortabel i længere perioder med at sidde. Disse stole har dog normalt ikke specifikke funktioner, der fremmer en aktiv siddestilling eller understøtter kroppens siddestilling. Dette kan føre til, at brugerne sidder stille og i en forkert holdning, hvilket kan forårsage rygsmerter og andre helbredsproblemer.

Backapp stolen har i stedet en unik balancemekanisme og et sadelsæde i sit design, der understøtter kroppens siddestilling og gør det muligt for brugerne at sidde aktivt. Balancemekanismen tvinger brugeren til hele tiden at tilpasse sig en lille bevægelse og forhindrer at sidde fast i én stilling, hvilket fremmer bedre cirkulation og mindsker risikoen for stive led og muskler.

Derfor er Backapp et bedre valg end en traditionel kontorstol til dem, der foretrækker en ergonomisk og aktiv siddestilling. At sidde på en Backapp giver brugerne mulighed for at undgå at være stillesiddende og de potentielle sundhedsproblemer, der følger med det.

Hvorfor vælge en Backapp frem for en "almindelig kontorstol"?

 

Hvordan sidder du på en Backapp stol?

Først og fremmest skal du sørge for, at Backapp stolen er tilpasset dine behov og krop. Brug højdejusteringen til at sikre, at du sidder med fødderne fladt på gulvet og med en åben hoftevinkel. Juster også balancemekanismen efter din vægt ved at dreje håndtaget under stolen. Dette vil hjælpe dig med at holde din balance naturligt.

Når du sidder på Backapp stolen, skal du sørge for at holde fødderne på balancebjælken for at opretholde balancen. Sid med lige ryg for at fremme en korrekt siddestilling og undgå at læne dig frem eller tilbage, hvilket kan føre til ubehag og smerter i ryg og nakke.

Backapp har et unikt sadelsæde, der understøtter kroppens siddestilling. Placer derfor dine siddeben på sadlen for at opnå optimal komfort og effektivitet. Du kan også justere hældningsvinklen på sadlen ved at dreje håndtaget under sædet.

hvordan sidder du på en backup-app?

 

Hvad er prisen på en Backapp?

Prisen på en Backapp varierer fra SEK 2.000 til SEK 12.000. Prisen på en Backapp-sadel er baseret på dens model og andre funktioner, samt hvor du køber den fra, og om du er berettiget til rabatter eller kampagner på købstidspunktet.

 

Hvor kan du bruge en Backapp?

En Backapp stol kan bruges på mange forskellige steder, herunder kontorer, hjem og skoler. Den er designet til at være justerbar og tillader tilpasning i henhold til brugerens individuelle behov.

Det unikke design gør den ideel til folk, der bruger mange timer på at sidde på arbejde eller på hjemmekontoret, da den giver støtte, hvor der er mest brug for det: din lænd og lår.

 

Hvordan fungerer teknologien?

Backapp stolen er kendt for sin unikke balancemekanisme og aktive siddestilling. Stolen har ikke et traditionelt ryglæn, hvilket betyder, at du i stedet aktiverer dine muskler for at bevare en behagelig stilling.

Men hvordan fungerer teknologien egentlig i en Backapp stol? I den følgende tekst vil vi se nærmere på den teknologi, der bruges i Backapp stolen, og hvordan den bidrager til at øge brugerens bevægelighed og forbedre sundheden.

  • Balancemekanismen
  • Åben hoftevinkel
  • Højdejustering

Balancemekanismen

Et af de mest fremtrædende træk ved Backapp stolen er dens balancemekanisme. Stolens bundplade er designet til at bevæge sig frit i alle retninger, hvilket betyder, at brugeren kan læne sig frem, bagud, sidelæns og dreje rundt. Denne bevægelse stimulerer brugerens "kernemuskler" og styrker både ryg og krop, samtidig med at balance og koordination forbedres.

Åben hoftevinkel

Backapp stolen er også designet til at hjælpe brugeren med at sidde i en ergonomisk fordelagtig stilling med en åben hoftevinkel. Stolens sadellignende design med en opadgående bue gør, at brugeren kan sidde med hofterne let fremad, hvilket reducerer trykket på rygsøjlen og hjælper med at forhindre rygsmerter.


Funktioner til højdejustering

Ligesom traditionelle kontorstole har Backapp stolen funktioner til højdejustering. Men i modsætning til mange andre kontorstole kan Backappen hæves og sænkes i højden gennem en fjedermekanisme, der er integreret i stolens design. Denne funktion gør det muligt for brugeren at justere stolens højde efter behov og gør det også muligt at bruge stolen ved højdejusterbare skriveborde.

 

Hvor kan jeg prøve Backapp?

Du kan selv prøve Backapp ved at besøge vores showroom i Nyköping eller en af ​​vores partnere i bestemte byer. En ergonomisk kontorstol er en investering i dit helbred, så det er vigtigt at finde det rigtige produkt til dig. Wulff Beltton hjælper gerne med at guide dig gennem processen og besvare eventuelle spørgsmål undervejs! Kontakt os på mail, børsen eller i chatten.

Du kan også låne en Backapp i 14 dage gratis, for at se om du er en match. Læs mere om det her.

Backapp 360 Balance Board

Hvis du vil tage din balancetræning et skridt videre, er Backapp balancebrættet det perfekte supplement til din arbejdsplads. Backapp 360 er designet til at forbedre din balance, koordination og kernestyrke.

Ved at stå på brættet, mens du arbejder, aktiverer du dine muskler og forbrænder kalorier uden selv at være klar over det. Balanceboard styrker også dine ben fra hofte og ned til ankler og også ryg.

balancebræt

 

Konklusion

Backapp er en ergonomisk kontorstol, der fremmer bedre kropsholdning og sundhed for personer, der sidder i lange perioder på arbejde eller hjemme. Den unikke balancemekanisme og sadelsædets design understøtter kroppens siddeposition, hvilket reducerer risikoen for rygsmerter og andre helbredsproblemer.

Brug af en Backapp stol har adskillige positive helbredseffekter, herunder forbedret cirkulation, fremme af aktiv siddestilling og forebyggelse af stive led og muskler. Ved at bruge Backapp kan brugerne bevæge sig mere frit og behageligt i løbet af arbejdsdagen, hvilket kan øge produktiviteten og trivslen på arbejdspladsen.

Så hvis du ønsker en sund ryg og forbedret sundhed og produktivitet, så prøv Backapp i dag!

 

Se vores udvalg af:

Backapp stole her